facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ventilatie Flevoland

Ventilatie Flevoland

Info

Ventilatie Flevoland is een bedrijf gevestigd in Almere dat gespecialiseerd is in het onderhoud en verbeteren van de mechanische ventilatie.

Geschiedenis

Ventilatie Flevoland is een bedrijf gevestigd in Almere dat gespecialiseerd is in het onderhoud en verbeteren van ventilatiesystemen. Dus voor het onderhoud, controleren, service en vervangingen aan woonhuis ventilatiesystemen kunt u bij ons terecht evenals het vervangen van de filters.

Wij verzorgen het onderhoud aan de mechanische en wtw ventilatie voor particulieren in de provincie:
Flevoland, Utrecht en Noord-Holland

Voor Vve verenigingen en woningbouw corporaties komen wij in de provincie:
Flevoland, Utrecht, Noord-Holland en Overijssel



"Ventilatie Flevoland is opgericht in 2010 gespecialiseerd in het onderhoud en verbeteren van ventilatiesystemen.Wij houden ons voornamelijk in de provincie Flevoland, Utrecht en Noord Holland bezig met het onderhoud en verbeteren van ventilatiesystemen in woonhuizen voor particuliere klanten, de woningbouw en Vve verenigingen.Ventilatie Flevoland staat voor vakwerk, maatwerk, totaaloplossingen en betrouwbare service in de ventilatietechniek."
Adres: Xenonstraat 80, 1362 GH Almere-Stad, Flevoland, Netherlands
Telefoonnummer: 0368411422
Stad: Almere-Stad
Route: Xenonstraat 80
Postcode: 1362 GH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: ventilatie utrecht, ventilatie reiniging, ventilatie service almere, ventilatie reinigen lelystad, ventilatie reinigen almere, mechanische ventilatie vervangen almere, de mees ventilatie, ventilatie lelystad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Installatiebedrijf Azizi Installatiebedrijf Azizi 5 km Vriendelijk, snel .
Bogaard Keukens & Badkamers Bogaard Keukens & Badkamers 7 km Topkwaliteit, comfort, een tijdloos ontwerp en een vakkundige installatie, kortom een...
Ventilatie Utrecht Ventilatie Utrecht 8 km Wij zijn al jaren klant bij Ventilatie Utrecht en zeer tevreden. Een halfuur van te v...
Ventilatie Service Nederland Ventilatie Service Nederland 8 km Goed bedrijf voor je binnenhuis ventilatie te laten reinigen, je krijgt goed advies. ...
Recensies
Ventilatie Flevoland deed al het onderhoud naar grote tevredenheid aan het ventilatiesysteem. We wilden een nieuwe ventilatiepomp en er werd een offerte gemaakt. Na akkoord is een afspraak gemaakt voor plaatsing en onderhoud. De zeer aardige, sympathieke en ervaren monteur gaf goede adviezen en heeft de nieuwe ventilatiepomp vakkundig geplaatst. Ook hebben we een afstandsbediening in de douche laten plaatsen plakken en van daaruit wordt de ventilatiepomp voor bepaalde tijd op de hoge stand ingeschakeld en gaat automatisch na de geprogrammeerde tijd weer uit. Ook de afzuigkappen in de ruimtes laten vervangen en het hele systeem werkt weer optimaal. Prijzen werden vooraf doorgegeven met een goed advies en het werd keurig afgehandeld. We zijn zeer tevreden, ook met de klantenservice en we hopen nog vele jaren gebruik te maken van het onderhoudscontract en diensten.
Onwijs tevreden met de service en professionaliteit van VentilatieFlevoland. Nu twee jaar klant en drie keer uitstekende service gehad. Je wordt als je wil een half uur van te voren gebeld dat de monteur langs komt. Vandaag 06/09 was het de tweede keer dat Dave de onderhoud uitvoerde en net als vorig jaar was het niks minder dan uitstekend. Ook als je de simpelste vragen hebt staat Dave je geduldig te woord. Graag tot volgend jaar!
Ventilatie Flevoland gebeld voor een afspraak om onze ventilatie te inspecteren/ reinigen. Maar eigenlijk wisten we al dat onze unit vervangen moest worden. Aan onze deur kwam Tommy. Perfect op tijd. Ontzettend vriendelijke beleefde meneer. Hij was heel geduldig met ons, vooral mijn vrouw wil altijd alles weten. Maar hij legde alles perfect uit. De opties, de risico's en wat het zou gaan kosten. Hij heeft gelijk alle roosters boven onze ramen 4 stuks schoongemaakt op ons verzoek. Onze kanalen zijn weer schoon. 12 jaar niets aan gedaan. En we hebben gelijk gevraagd of hij zijn nummer wilde achterlaten want we gaan hem zeker aanbevelen aan mijn ouders! Tommy je bent geweldig. Grote klasse, we zijn zeer tevreden. Ventilatie Flevoland, Utrecht en Noord-Holland is een aanrader. Robin
Wij zijn al jaren klant van Ventilatie Flevoland. We zijn tevreden over het onderhoud en de deskundige adviezen die de monteur geeft. Fijn dat er van te voren even gebeld wordt, dan weten wij waar we aan toe zijn. Na onderhoud laten hij de ruimten waar gewerkt is weer netjes achter. Dus ook volgend jaar zullen wij de monteur hartelijk verwelkomen met een bak koffie.
Ik zit inmiddels al enkele jaren bij Ventilatie Flevoland voor onderhoud aan mijn mechanische ventilatie, wordt altijd goed geholpen de adviezen/tips volg ik op zodat mijn ventilatie wat langer mee gaat. Jongens zijn altijd eerlijk en transparant. Binnenkort moet mijn ventilatie vernieuwd worden en als zover is zal ik zeker dit laten vervangen door Ventilatie Flevoland en dan heb ik zo wel mijn voorkeur door wie. Ik zou dit laten uitvoeren door.... dat is onze enige echte liefhebber van zoutvlees, hij weet wel wie ik bedoel. Al met al een goed bedrijf met fijne en warme monteurs. Dus mensen twijfel niet! Een goed onderhouden ventilatie helpt mee aan een betere lucht kwaliteit in huis.
Wij zijn al geruime tijd klant bij Ventilatie Flevoland en tot op de dag vandaag zeer tevreden. Afspraak voor onderhoud gaan volgens planning en de monteurs zijn vriendelijk en vakbekwaam. De laatste 2 jaar is Dave onze vaste onderhoudsmonteur en hij neemt de tijd om te luisteren naar je vragen en geeft daarbij gepast advies.
Jaarlijkse controle gehad, hij maakte herrie waardoor ik snachts de stekker eruit trok bleken mijn lagers te zijn maar Dave heeft het weer opgelost :- en het viel zelfs nig onder de garantie. Top bedrijf en Dave is een super leuke en vriendelijk monteur die zelfs de blauwe zwemplastiekjes omdeed omdat ik tapijt boven heb liggen. Echt een aanrader dit bedrijf.
Wij hebben nu al 4 jaar service en onderhoud van Ventilatie Flevoland. Wij hebben gister weer een onderhoudsbeurt gehad die werd uitgevoerd door Dave. Onze ervaring willen wij delen door te melden dat wij wederom zeer netjes zijn geholpen, goed advies hebben gekregen en een prettig contact hebben ervaren. Wij zullen ten alle tijden Ventilatie Flevoland aanraden.
Wij krijgen automatisch ieder jaar een herinnering via de post voor een onderhoudsafspraak. Er wordt netjes van te voren gebeld, dat de monteur onderweg is. Super aardige en vooral behulpzame monteur werkt netjes en heeft verstand van zaken. Maakt ook direct de raam roosters schoon, dus wij zijn zeer tevreden.
Vorig jaar nieuw apparaat laten plaatsen na > 20 jaar. Uitstekende service, Dave is al aantal malen bij ons geweest, zeer vriendelijk, professioneel, netjes, legt alles uit. Alles is zojuist weer gereinigd, dat was nodig. Heel blij en zou Ventilatie Flevoland altijd aanbevelen. Geen 5e ster, want prijs wat aan de hoge kant. Zeer tevreden.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ventilatie Flevoland met het openbaar vervoer


Almere Buiten, Bouwmeesterbuurt-O. 350 meter
M2
Almere Buiten, Bouwmeesterbuurt-O. 400 meter
M2
Almere Buiten, Molenbuurt Zuid 490 meter
M2
Almere Buiten, Molenbuurt Noord 490 meter
M2

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid