facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ventana Zonwering & Interieur

Ventana Zonwering & Interieur

Geschiedenis

Maandag gesloten,
Dinsdag t/m Vrijdag van 10.00 t/m 18.00uur,
Zaterdag van 10.00 t/m 16.00uur.
* Voor een bezoek aan onze showroom buiten de openingstijden kunt u een afspraak maken.



"Ventana Zonwering & Interieur in IJsselstein biedt u topkwaliteit binnen- en buitenzonwering tegen een scherpe prijzen. Bij ons vindt u merken als Heroal, Verosol, Sunway, Bécé en Velux. Op zoek naar iets dat perfect aansluit op uw persoonlijke wensen? Met ons uitgebreide aanbod kleuren en dessins is dat geen probleem. Ook voor een interieur met karakter bent u bij ons aan het juiste adres. Kom langs in onze 1000 m² showroom en laat u inspireren. Van rolluiken tot verandadaken en van jaloezieën tot paneelgordijnen, bij ons vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent!"
Adres: Swammerdamweg 14A, 3401 MP IJsselstein
Telefoonnummer: 030 - 600 65 60
Stad: IJsselstein
Route: Swammerdamweg 14A
Postcode: 3401 MP



op zoek naar gerelateerd: Van der Gun Vianen, Rolluiken Vianen
Recensies
Wat een top service! De Levertijd was 6-8 weken, maar ze hebben er alles aan gedaan om het voor de opening van onze smoothiebar onder de Dom Toren te regelen dit was binnen 4 weken. De maandag van de opening kwamen ze het om 07:30 uur ophangen! Thanks mannen!
Wij zijn ontzettend tevreden met deze mooie gordijnen. Een echte sfeermaker voor de slaapkamer! Dankzij de kundige medewerkers van Ventana hebben wij de juiste kleurkeuze gemaakt en gekozen voor de mooie 'wave-plooi'. Heel erg blij mee!
Onze zonwering gekocht na goed, professioneel geholpen te zijn in de showroom. Veel keuze, mooie en kwalitatieve materialen. Perfecte montage door vakmensen. Zijn erg blij met onze keuze voor Ventana.
We kwamen hier op advies van een vriend voor zonwering en raamdecoratie. We zijn vriendelijk geholpen en goed geadviseerd, ze weten waar ze het over hebben. Uiteindelijk hebben we een nette offerte meegenomen en wachten we nu tot we de sleutel hebben van de woning om de bestelling te plaatsen.
Voor de zoveelste keer naar Ventana. Mooie screens, mooie overkapping , mooie vouwgordijnen en nu schitterende gordijnen. Waarom? Omdat Ventana een geweldige service biedt en gewoon nog eens aankomt als iets niet is zo ik graag wil. Deze keer overgordijnen dus. Geen gedoe, gewoon komen, boren, de boel netjes achterlaten en weer weg. Fijn!
Schitterende, nette zaak met mooi spul en zeer vriendelijke medewerkers. Ik kwam voor kleine plisséonderdelen die ontwricht en nergens te krijgen waren. Helaas hadden ze ze hier ook niet maar ik werd buitengewoon vakkundig en inventief geholpen. Meneer Thomas nogmaals veel dank voor uw hulp!
Zonnescherm bij mijn moeder kwam los, de bouten kwamen met plug en al langzaam uit de muur. Via Google kwam ik daarna bij Ventana in IJsselstein terecht. In tegenstelling tot Zon en Scherm die alleen voor klanten onderhoud doen, konden we al heel snel een afspraak maken. Snel en vakkundig geholpen. Erg blij mee.
Wat een fijn bedrijf om mee samenwerken. Goede prijs / kwaliteit verhouding en denken mee met de wensen van de klant. Een professioneel team wat elke dag voor je klaar staat om te helpen met het maken van de juiste keuzes op het gebied van zonwering en inrichting. Vergeet daarbij ook de monteurs niet. Professionals die hun vak verstaan. Onze prachtige screens voldoen aan al onze wensen, met het belangrijkste element dat de warmte wordt buitengehouden.
Mooie screen en heater van Ventana, zodat we ook in de koudere maanden kunnen genieten van onze overkapping. Vakwerk
Deze week is mijn zonnescherm geplaatst. Helemaal blij mee. Wat een service. Goede voorlichting gehad bij het uitzoeken. Top kwaliteit scherm en de, ook nog eens gezellige, mannen van de montage hebben geweldig werk afgeleverd.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ventana Zonwering & Interieur met het openbaar vervoer


IJsselstein, Ewoud/Boerhaaveweg 240 meter
195
295
IJsselstein, Ewoud/Boerhaaveweg 240 meter
295
IJsselstein, Ewoud/Boerhaaveweg 240 meter
31
IJsselstein, Ewoud/Boerhaaveweg 250 meter
195
295
IJsselstein, Ewoud/Boerhaaveweg 250 meter
31

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid