facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vennebos

"In het Noord-Brabantse Hapert, midden in de Brabantse Kempen, ligt Landal Het Vennenbos. Met een subtropisch zwemparadijs en indoorspeelplaats, is dit autovrije vakantiepark ideaal voor gezinnen met kinderen. Die kunnen zich hier helemaal uitleven. Je kunt subtropisch genieten in het zwemparadijs van Landal Het Vennenbos. Een duik in het golfslagbad, een keer van de Wild Wave super slide met sterrenhemel en signal-lights, ravotten in het Kids Junglebad of de spectaculaire Waikiki White Water Creek ontdekken.Je bent ook welkom bij de Park Plaza voor een drankje of om te shoppen. Met 523 accommodaties is Landal Het Vennenbos een van de grotere parken van Landal GreenParks. Er is dan ook altijd wel iets te doen op het vakantiepark."
Adres: Schouwberg 7, 5527 JH Hapert, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31-(0)497-38 93 93
Stad: Hapert
Route: Schouwberg 7
Postcode: 5527 JH



op zoek naar gerelateerd: Landal Vennenbos Zoover, Landal Vennenbos plattegrond, Landal subtropisch zwembad, Landal Vennenbos aanbieding, Vennenbos huisjes, Landal Vennenbos adres, Landal Vennenbos corona, Vennenbos zwembad
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Click Sport Click Sport 3 km Prima, was druk terwijl er maar 1 persoon aangemeld.
Van Eijk Caravans Van Eijk Caravans 3 km WAAROM WORDEN DE FOTO'S NIET NA ELKAAR GETOOND ???????????op 27/03/2020 hebben we de ...
Recensies
Jarenlang was dit ons go-to park. Sinds Corona echter zeer teleurstellend. - Belachelijk duur. Een 5-persoons huisje kost 2300€ voor 10 dagen. Je krijg daarvoor 2 slaapkamertjes en een badkamer met toilet waar je kunt douchen in een badkuip. Eén zeeeeer oncomfortabele bank, 2 fauteuils en een inieminie teeveetje. - Veel en veel te druk. Je kunt vrijwel nergens terecht zonder te wachten of je te ergeren aan alle mensen die slenteren met zijn tienen naast elkaar op de paadjes. - Restaurants en eettentjes zijn eenheidsworst geworden. Voorheen had je allerlei soorten eettenten en zelfs een a-la-carte restaurant. Nu is het allemaal hetzelfde. Onpersoonlijk scannen van een QR code en je eten wordt gebracht. Hoogst waarschijnlijk niet tegelijkertijd. - Drinken moet je zelf halen. Ieder drankje mag je voor in de rij gaan staan. - Positief zijn de nieuwe foodtrucks op het park. Helaas sta je alleen een uur in de rij soms voor je broodje Doner. - van ‘s ochtends vroeg tot middernacht last van overvliegende vliegtuigen en straaljagers. Echt iedere 5 minuten. Verschrikkelijk. - Auto mag niet bij het huisje staan. Ook met zware boodschappentassen wordt je gevraagd te lopen naar je huisje. - Overal bij en rond de plaza wordt erg veel gerookt. Als je de plaza binnen wilt, moet je letterlijk door de walmen lopen. - WiFi via de telefoons is erg slecht. Constant is je verbinding weg. Nee, ons zien ze hier niet meer terug.
Het park is oud en gedateerd. De huisjes zijn van binnen enigzins "opgeknapt". Maar hier zijn wel veel verkeerde keuzes gemaakt. Een badkamer met een bad waar je in moet douchen achter zo'n schimmelgordijn. Geen oven in het huisje maar enkel een magnetron. Geen energie besparende maatregelen. Een plaza die erg klein en druk aanvoelt. Een app om je huisje te openen die net iets te traag werkt. Bij aankomst waren de enige 2 laadpalen die aanwezig waren bezet. Na 4 dagen regelmatig heen en weer lopen hadden we eindelijk een moment om de auto op te laden. Aan de andere kant, onze kinderen hebben het echt enorm naar hun zin gehad. Dus dit park is zo slecht nog niet als je door al het ouderwetse heen kunt kijken. Speeltuin: Speeltuinen zien er goed en verzorgd uit. Had hier en daar wel iets extra's mogen staan bijvoorbeeld nabij het doolhof of strand Toiletten: Bij de receptie zijn toiletten en in de plaza.
Prachtig park, geweldig personeel, smerige huisjes. Dit laatste wierp wel een schaduw op onze vakantie en daarom 2 sterren. Wij hebben in twee huisjes gezeten, beiden heel erg vies. En dan heb ik het niet over een beetje stof hier en daar, maar dikke spinnenwebben overal van plafond tot langs de muren, in de hoeken en onder de bedden, afval van vorige bewoners, etensresten op de vloer, haren tegen de muur, heel veel spinnen overal, en zo kan ik nog wel even doorgaan. Je zit en slaapt dan toch een stuk minder ontspannen. Het park is prachtig, personeel supervriendelijk, zwembad en andere activiteiten heel leuk voor jonge kids, eten Brasserie goede kwaliteit. Geef de huisjes een zeer grondige schoonmaakbeurt in alle hoeken en gaten en het park is gewoon perfect.
Huisje bij aankomst voldoende schoon! Park is vrij groot en oogt hierdoor wat ongezellig. De huisjes zien er van buiten gedateerd uit, mede vanwege de grijze beton stenen. betonverf zou hier echt wonderen doen! Huisjes zijn van binnen prima. Het park moet het echt hebben van het zwembad. Het zwembad is erg leuk met diverse glijbanen en speeltoestellen. Ondanks de drukte zag het er verzorgd en schoon uit. Eten in de brasserie is erg lekker. Familie zelf service restaurant is niet bijzonder. Je kunt hier bijvoorbeeld niet terecht voor een diner maar alleen voor een ontbijt of lunch. Binnenspeeltuin is niet groot maar prima. Het overdekte plaza is een leuk en sfeervol punt in het park waar de meeste faciliteiten zich bevinden. Conclusie: Prima park met mooi zwembad, maar kan wel een update gebruiken.
Wij voelde ons op dit park echt te gast, in plaats van voornamelijk consument. Leuk zwembad, schoon huisje, veel vriendelijk personeel, goede sfeer en geen overdreven prijzen in de plaza. Onze dochter had 2 keer drinken omgegooid, kregen 2 keer zondere iets te zeggen nieuw drinken. Wij voelde ons er rot over, maar zij deden heel lief. Ook kussen opgestuurd gekregen na die helaas vergeten te zijn. Bedankt voor de fijne vakantie! Wat ik wel erg jammer vond was dat op dit autovrije park, een jongen in een landalauto aan het bellen was met zijn telefoon tegen het oor tijdens het rijden. Dit kan echt niet!! Er lopen daar onder andere kinderen, zorg dat je je volledige aandacht er bij hebt. En diegene die aan de andere kant van de lijn zit: neem ook verantwoordelijkheid! Oh ben je aan het rijden, dan bel ik zo even terug. Ik hoop dat dit besproken wordt binnen team.
Heerlijke vakantie gehad! Leuk zwembad, mooi park en vriendelijk personeel. We zijn er 8 dagen geweest en geen moment verveeld. Het is super kind vriendelijk en een schoon park. Er zijn wel een paar kleine puntjes die beter hadden gekund. Zo was het self service restaurant elke dag het zelfde en was die beach snack plaza en zwembad vaak dicht. Met het zelf drinken halen had ik geen moeite. Het huisje was mooi schoon maar er was geen putje of afvoer in de badkamer.. daardoor bleef er wel water staan. Soms duurt het lang voor je Landal app geopend is.. vooral vervelend als je in de regen staat en naar binnen wilt het eten was overigens echt super goed! En een heleboel leuke dieren
Review over enkel het zwembad waar wij een paar keer pee jaar zijn. Prijzig zwembad maar prima vertoeven. Voldoende stoelen aanwezig. Gave diverse glijbanen en leuke buiten-wildwaterbaan. 's avonds alles mooi verlicht. Veel vriendelijk personeel dus ook redelijk schoon en safe. 4 van de 5 sterren. De vijfde mag erbij als er meer kluisjes beter werken en te gebruiken zijn zonder euro die je natuurlijk niet bij hebttip: neem euromunten mee. Er zijn ook te weinig omkleedhokjesdie écht té klein zijn en er is geen gelegenheid bij de föhn om je handen te wassen. Eten in het zwembad: friet en snacks, maar is niet altijd open. Je kan zelf ook eten meenemen. Buiten het zwembad is een Landal-restaurant. Verder prima. Makkelijk digitale tickets kopen. Ook entertainment buiten het zwembad is prima: Airhockeytafel, arcadegames, ballenbak en soms wat entertainment vanuit Landal.
Huisjes waren echt vreselijk! Oud, klein, niet schoon en gehorig! Met kleine kinderen is met name dit laatste niet handig.. Park en zwembad is verder wel leuk! Maar prijs-kwaliteit is ver te zoeken. Daarnaast moet er voor alle activiteiten nog bijbetaald worden, en dan bedoel ik niet fietsen huren of iets dergelijks logisch dat je daar voor betaald, maar een tekening in de “knutselclub” €3,50 voor vragen, gaat mij wat ver…
Groot in het bos gelegen park met uitgebreide faciliteiten vooral op kleinere Kids gericht. Mooi niet landal-like zwembad, leuk voor jong en oud. Dichtbij vele wandelroutes. Verbeterpuntjen: Huisjes zijn wat gedateerd en ogen weinig gezellig, vooral aan buitenkant. Digitalisering op zich goed idee, werkt in horeca goed, maar Digi sleutel is erg traag en ergens jammer dat je vakantie niet meer met persoonlijk contact start, maakt het afstandelijk. Geluid van snelweg constant aanwezig en op parkeerplaats maar 2 laadpalen terwijl minstens 25procent van de autos elektrisch bleek op parking.echt veel te weinig en past slecht in duurzame karakter van Landal.
Vaker geweest maar nu echt te vies voor woorden! Dochter van 1 jaar was binnen 5 min zwart we hebben zelf de vloer gedweild het water was zwart! Kinderstoel was ook nog helemaal smerig.... Hygiëne is toch de basis zou je zeggen en vooral in een huisje waar huisdieren zijn toegestaan ... Onder het bed dikke spinnenwebben... En ik kan zo nog wel even doorgaan.... Na een mail gestuurd te hebben kregen we de optie dat ze nog even langskwamen met de schoonmaak waarop wij al antwoorde dat we het zelf hebben schoongemaakt... Met het bijsturen van foto's kregen we als reactie dat ze het echt vervelend vinden en volgende keer beter gaan schoonmaken en ze wenste ons een fijn verblijf!... Nou als je zo binnen moet komen ben ik er klaar mee. Alles is digitaal je spreekt niemand... Waar de babys en kleine kinderen kunnen spelen ook best vies....ze komen echt personeel te kort. Park is enorm veranderd wij gaan er niet meer heen helaas.. We zijn ook woensdagmiddag al naar huis gegaan ipv vrijdag. Zie foto's... Dat is al langer dan een weekje geleden niet schoongemaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid