facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Venlo

Venlo
Adres: Stationsplein 1, 5913 AA Venlo, Nederland
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Route: Stationsplein
Huisnummer: 1
Postcode: 5913 AA


Recensies
Centrum dicht bij treinstation, twee musea: Moderne kunst bij Bommel en van Dam, Venlo's museum over Limburg. Winkelcentrum wel divers maar minder gezellig. Even langs de Maasboulevard lopen is een aanrader. Leuke kleine eettentjes etc.
Ik kom er graag, even een wandeling door de binnenstad. Helaas laten de bezoeker vaak rommel achter.nVandaag Nieuwjaarsdag waren een groot deel van de prullenbakken afgesloten en hierdoor op veel plaatsen een teringzooi. Zo ook nog rommel van oud-en-nieuw,..
Leuke provinciestad, met door het gehele jaar heen evenementen en activiteiten op allerlei gebieden. Denk aan de megaevenementen als de Venloop, maar ook de Zomerparkfeesten of de Buitenzitting op Carnavalsvaterdag. Maar ook talloze leuke kleinere activiteiten en evenementen maken een bezoek aan Venlo zeer de moeite waard. Ook de horeca, het winkelbestand en de uitgaansmogelijkheden moeten genoemd worden. Verder is er sprake van een rijk verenigingsleven. Tenslotte wil ik de historie niet onvermeld laten. Hoewel de stad zwaar te lijden heeft gehad van bombardementen in WOII, is er nog veel bezienswaardigs bewaard gebleven. Laat je verrassen door deze studenten-, transport-, tuinbouw-, en evenementenstad.
Mooie stad gezellig wandelen veel winkels
Voor een keer niet verkeerd.nNiet te vaak doen nnVeel leegstand en gebied voor voetgangers loopt vaak schuin
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid