facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Venlo

Venlo
Adres: 5913 AA Venlo, Nederland
Staat: Limburg
District: Venlo
Stad: Venlo
Postcode: 5913 AA


Recensies
De bagagekluizen werken niet! Dit terwijl er wel op de NS app geadverteerd wordt.nnNu moesten we winkelen met 2 zware koffers.nnAdverteer iets niet, als je het niet waar kan maken.
Venlo biedt veel shop mogelijkheden, onze talrijke Oosterburen traceerbaar via de nummerplaten bevestigen dat en zorgden in de tijd voor verdere uitbouw en specialisering. Een stadsrondje is zeker de moeite waard.
Geen personeel aanwezig op vrijdag avond. Ook geen geldautomaat te vinden. Het zal er wel bij horen in 2023, maar voor mij is de smaak wel af van het eeuwige adagium 'personeelstekort'. Ik heb niet het gevoel dat er nog iemand wil gaan voor goede service.
Duidelijke reisinformatie zowel op station als aan de balie. Er worden 24-01-2023 bussen ingezet naar Duitsland wegens werkzaamheden. Waar je ook nog een mondkapje moet dragen. Fietsenstalling bij station waar je een dag gratis kan stallen! Verder is er een winkeltje en kun je wat te eten en drinken kopen. Niet geheel ontevreden. Ook niet over de busverbindingen bij het station.
De bankes zijn slecht gelast slechte doorbranding niet gebruik maken van het draad tijdens het lassen te hoge amperes gebruikt en niet de las goed schoongemaakt ik zie nog verkleuring ook er zitten scherpe randjes op de uit einden van het materiaal omdat hij lage amperes heeft gebruikt dit vind ik vrij treurig en heeft mij ervaring op dit station tot een deprimerend niveau gebracht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid