facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Venlo Alevi Dernegi Genclik kolu

Venlo Alevi Dernegi Genclik kolu

Info

Venlo Alevi Dernegi Genclik kolu

Geschiedenis

Beste vrienden,

Iedereen heeft het recht om haar mening te uiten. Niemand heeft het recht om een ander te bedreigen, discrimineren of te kwetsen. Wij willen jullie tevens berichten dat deze facebook pagina enkel opgericht is om onze activiteiten onder de aandacht te brengen c.q. berichten te plaatsen die de alevitische gemeenschap in Venlo en omstreken interesseert.

De jongerenraad organiseert op verschillende leefgebieden verschillen activiteiten voor jong en oud. De activiteiten kunnen verschillen van een dagje naar pretpark, tot een weekendje weg naar istanbul of een uitstapje naar Barcelona of het organiseren van een voetbaltoernooi en nog veel meer. Daarnaast zijn we ook van plan om educatieve activiteiten op te zetten. Denk hierbij aan computercursussen, taalcursussen, leren saz spelen enz enz.

Uiteraard is iedereen bij deze activiteiten welkom. Wij zijn ook nog opzoek naar actieve jongeren die mee willen denken over deze activiteiten. Er kunnen dus nog mensen gewoon lid worden van deze jongerenraad.

Op deze facebookpagina komen ook altijd foto's van de activiteiten die wij gaan organiseren. Het is altijd leuk om je zelf terug te zien.

Als er nog vragen zijn of je wilt zo maar een bericht achterlaten, dat mag 24/7. We zullen de vragen zo snel mogelijk beantwoorden.
Uiteraard willen we ook op attenderen dat je via deze weg ook lid kan worden van deze jongerenraad. ACTIEVE LEDEN ZIJN ALTIJD WELKOM!

We willen graag eindigen met een toepasselijke spreuk wat bij ons past:
"Gelin canlar bir olalım
Münkire kılıç çalalım
Hüseyn'in kanın alalım
Tevekkeltü taalallah"

Met vriendelijke groet,
Venlo Alevi Dernegi Genclik kolu

Adres: Alberickstraat 3A, 5922 BL Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 077-3870501
Stad: Venlo
Route: Alberickstraat 3A
Postcode: 5922 BL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Free Gospel Church Free Gospel Church 986 meter Meer dan geweldig en vrijheid Fijne mense lieve mensen
Five Fold Ministry Five Fold Ministry 1 km Meer dan geweldig en vrijheid Fijne mense lieve mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid