facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Venhorstplant

Venhorstplant

Info

Venhorstplant

Geschiedenis

Venhorstplant bestaat uit een kwekerij, een afhaalcentrum/groothandel voor de professionele groenverbruiker en een plantencentrum voor de particuliere klant en uit een boomkwekerij. Op de kwekerij worden zowel planten in de vollegrond als in container geteeld.
Op het afhaalcentrum en het plantencentrum is jaarrond een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten te vinden.



"Venhorstplant bestaat uit een kwekerij, een afhaalcentrum/groothandel voor de professionele groenverbruiker en een plantencentrum voor de particuliere klant en uit een boomkwekerij. Op de kwekerij worden zowel planten in de vollegrond als in container geteeld. Op het afhaalcentrum en het plantencentrum is jaarrond een zeer uitgebreid assortiment tuinplanten te vinden."
Adres: Julianaweg 37a, 7078 AT Megchelen, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0315-377280
Stad: Megchelen
Route: Julianaweg 37a
Postcode: 7078 AT


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Boomkwekerij Achterhoek, Hiddink Sinderen, Megchelen lichtjes, Kamerplanten kwekerij Gelderland, Kwekerij Aalten, Tuincentrum in Mechelen, Kwekerij eenjarigen gelderland, Rozenkwekerij Achterhoek
Recensies
Een fijne en ontspannen sfeer,en goed advies over planten.Mooie prijzen en zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Echt een aanrader!Mim en Jan Schutten,Överum.
Kom er graag, ze hebben kwaliteit en veel keuze! Echt een aanrader
Fijne zaak met de nodige plantenkennis en veel soorten voorradig. Toch blijft het lastig om een soort te kiezen uiteen boek en te krijgen bij Venhorst. Er is gewoon heel veel aanbod. Als wewstmeer nodig hebben kiezen wij altijd voor Venhorst in Mechelen.
Mooie verzorgde planten struiken en bomen Vriendelijk personeel en behulpzaam
Zeer mooie zaak veel keus aan planten.
leuk tuincentrum hebben veel op voorraad en goede bediening. moeite waard
Leuke en gezellige familiezaak. Ik gun Momique & Robert het allerbeste. Ik zou het erg leuk vinden als wij als fans een T-shirtje of pet kunnen kopen met: Venhorstplant, geen trammelant. Jammer dat dit niet in de webshop te vinden is. Groetjes!
Gisteren een prachtige Viburnum Bodnantense gekocht. Nog niet eerder hier geweest maar wat een prachtig bedrijf hebben jullie. Super persoonlijke service en geweldige kennis van zaken. Komen zeker weer terug en hebben jullie bedrijf al doorgegeven aan andere tuin liefhebbers.
Mooie variatie aan planten
Super geholpen door medewerkster die er al jaren werkt. Geweldig advies, heel klantvriendelijk. Kan niet beter!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid