facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Venetian Gondola Tours Leeuwarden

Venetian Gondola Tours Leeuwarden

Info

Een beetje Venetië in Leeuwarden... Genieten van de stad vanuit een Venetiaanse Gondel. Hapje en drankje erbij en je hebt een unieke ervaring!

Geschiedenis

Een beetje Venetië in Leeuwarden... Genieten van de stad vanuit een Venetiaanse Gondel. Hapje en drankje erbij en je hebt een unieke ervaring!



"Maak een unieke rondvaart door Leeuwarden! In een authentieke Venetiaanse Gondel! Vanaf april 2020 zijn er weer rondvaarten mogelijk! Boeken voor seizoen 2020 is online al mogelijk. Cadeaukaarten zijn ook het gehele jaar aan te schaffen en zijn 1 jaar geldig."
Adres: Nieuwestad 98, Leewarden, Friesland, Netherlands
Telefoonnummer: 31636515670
Stad: Leewarden
Route: Nieuwestad 98


Recensies
Leuk om op deze manier wat van Leeuwarden te zien en te horen! Echt een aanrader.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijd
Mooie tocht met een gezellige gordelier door de grachten van Leeuwarden.Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijd
Super leuke gondel toer door Leeuwarden ! hete is een ontzettend aardige man die leuk over Leeuwarden verteld ! We zaten met z’n vieren in de gondel dus helemaal prima ! Echt een aanrader !!
Hartstikke leuke tour gehad door de binnenstad en op de open wateren langs de prinsen tuin. Man die het als hobby doet naast zijn werk met veel enthousiasme !Bezocht opWeekendWachttijdGeen wachttijdReservering aanbevolenJa
Wat een prachtige manier om Leeuwarden te verkennen. We hebben genoten van de tocht door de grachten en pijpen, en wat Hette ons vertelde over de stad. De tocht met de gondel is zeer zeker aan te raden.
De mooiste manier om de binnenstad van Leeuwarden vanaf het water te bekijken. Combineer dit met een arrangement bij een restaurant en verras je partner op een originele manier! Gondolier is enthousiast en vriendelijk. Hij is thuis op het water en weet de gondel kundig door de stad te manoevreren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid