facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vendrig Packaging

Vendrig Packaging

Info

Welkom op de Facebookpagina van Vendrig Packaging. De webwinkel in verpakkingsmaterialen.
https://vendrigpackaging.com

Geschiedenis

Vendrig Packaging is de webwinkel voor al jouw verpakkingsmaterialen.

Bezoek onze website: https://vendrigpackaging.com

Adres: Touwslagersweg 9, 3449 HX Woerden
Telefoonnummer: 0348-479195
Stad: Woerden
Route: Touwslagersweg 9
Postcode: 3449 HX


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Vendrig afdekzeil, Vendrig retour, Verzendmateriaal, Netlon zakken, Plastic zakken groothandel, Noppenfolie op rol, Gaaszak, Noppenfolie standaard
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Corona Media Corona Media 2 km Jou passie online vertaald.
Recensies
Bestelling lag netjes klaar op naam. Vlotte afhandeling; prima dus!
Voor het eerst besteld en bleek er helaas een product niet op voorraad te zijn, er werd meteen een nette mail gestuurd met de vraag of hun een paar dagen later alles kunnen bezorgen, ik had haast met een order en vroeg of ze kunnen opsturen wat ze nu hebben en de rest later. Dat was geen probleem voor hun, daarnaast na aankomst van de producten was het zorgvuldig en netjes verpakt. Ik ga zeker vaker bestellen als ik weer door de verpakkingsmaterialen heen ben. Ga zo door!!
Al meerdere keren wat besteld bij Vendrig. Telkens keurig en snel geleverd. Afgelopen levering een specifieke wens aangegeven, de verschillende verpakkingen te makeren om ze uitklaar te kunnen houden bij het testen. Dit keurig opgelost met labels. Wij raden Vendrig aan!
Top! Gisterenmiddag iets besteld en vanmorgen al in huis. Veel dank!
Moest met haast een alternatief hebben voor mijn dozen voor een groot zakelijk succes. Na gebeld te hebben, nam Vendrig mijn bestelling nog even mee na 17.00 uur. Dezelfde avond kreeg ik een bevestiging dat het pakket bij PostNL was aangemeld. De volgende dag, rond 12.00 uur ontving ik het pakket in keurige staat. Ik doe graag weer zaken met Vendrig.
Bij het plaatsen van de folie merkte ik een scheur op over de volledige lengte van de rol. Toen ik dit melde kreeg ik te horen dat ik dit binnen de twee weken na levering had moeten melden. Aangezien ik de rol pas later nodig had had ik die uiteraard nog niet uitgerold. Ik ging er immers vanuit dat de nieuwe rol folie in perfecte staat zou zijn wat toch het minste is wat men kan verwachten. Het enige wat men nog wou doen was de verzendkosten terugbetalen. Voor mij hoefde dit niet meer. Dit is alles behalve klantvriendelijk! Ik zou er NOOIT geen folie meer bestellen!
Nette service. In eerste instantie dacht ik dat er iets ontbrak. Ik had hierover een mailtje gestuurd en ik werd daarna netjes opgebeld met de uitleg waar zij dachten dat het moest zitten, en klopte helemaal. Thanks!
We hadden iets besteld en het magazijn was om 17.30 uur gesloten. Maar onze collega was met 30 min verlaat en een medewerker van dit bedrijf was zo vriendelijk en zei ik wacht wel tot dat hij er is . En dit nogeens op een vrijdag met 32 graden buiten . Top bedrijf!
Topervaring. Twee keer afdekzeil besteld. Kwaliteit is heel goed en levering telkens netjes op tijd. Bij de tweede bestelling bleek mijn gekozen kleur niet voorradig. Ik kreeg de dag na de bestelling al telefoon om dit uit te leggen en alternatieven voor te stellen. Heb ik zeer gewaardeerd. Aanrader!
Perfect bedrijf om van af te nemen! Altijd aardig en vriendelijk personeel! Je word hier echt super geholpen! Bedankt.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Vendrig Packaging met het openbaar vervoer


Woerden, Wederikveld 190 meter
4
Woerden, Wederikveld 250 meter
4
Woerden, Kuipersweg 280 meter
724
Woerden, Kuipersweg 280 meter
4
Woerden, Gildenweg 300 meter
724

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid