facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vendingland

Vendingland

Info

Wij van Vendingland hebben de ambitie om iedereen altijd en overal te voorzien van gezonde snacks, heerlijke koffie en gekoelde frisdranken.

Adres: parallelweg 28, 7161 AG Neede
Telefoonnummer: 088-880 4440
Stad: Neede
Route: parallelweg 28
Postcode: 7161 AG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Vending machine laten maken, IT vending machine, Webshop gebroeders Koffie, Vendingmachine, Vending machine refurbished, Vending machine kopen kosten, Mini vending machine kopen, Hoeveel kost een vending machine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timmerije b,v Timmerije b,v 4 km "Bij Timmerije maken wij klant-specifieke technische kunststofonderdelen voor du...
Loon- en Grondverzetbedrijf Timmerije BV Loon- en Grondverzetbedrijf Timmerije BV 4 km Agrarisch loonbedrijf
Recensies
Super goede en vriendelijke service. Duidelijke uitleg gekregen, en daarnaast nog eens mijn favoriete reep gehad van de eigenaar van het bedrijf! Topper.
De enige met koude aquarius maar helaas doet de machine het heel vaak niet
Nou wat een bedrijf ga er nooit mee in zee, een koffie automaat al 2 week stuk, ach we komen het wel ophalen , na 2 keer gebeld te hebben om hem klaar te maken, zeggen ze drink maar water , wat een profesioneel bedrijf ook weer
Geld door machine opgegeten en niks ontvangen. Basic Fit helpt niet en vervolgens moet ik een hele excel lijst invullen om mijn €10,- terug te krijgen. Veel plezier ermee.
Mijn snicker was niet gevallen, zelfde dag nog mijn geld terug gestort gekregen! Super, maar ik kan nu geen Snicker meer kopen omdat die klem zit. En er staat "automaat is inbedrijf" uiteindelijk door eigen onhandigheid een ander nummer ingevoerd en een flesje cola gekocht. Service is erg vriendelijk.
Zeer slechte automaten. Producten blijven extreem vaak vasthangen of worden helemaal niet uitgeleverd nadat er wel betaald is. Het servicetelefoonnummer op de automaten bestaat niet evenals het websiteadres voor service. Blijf weg van dit oplichtersbedrijf.
Zeer goed bedrijf! Goeie service, goeie producten.
Chauffeur zet z’n grote bestelbus voor/op een laadperron en gaat vervolgens op vakantie……
Prachtig familie bedrijf met een geweldige service, variatie en kwaliteit van producten.
Belachelijk slecht bedrijf, Automaten lopen vaak vast en geld terug duurt minimaal 3 weken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid