facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VelzArt - ict & telefonie

VelzArt - ict & telefonie

Geschiedenis

Dit is ons kantoor en postadres.



"VelzArt is gespecialiseerd in ICT-dienstverlening voor het MKB. Werkplekken, cloud oplossingen, internet & telefonie zijn specialiteiten van het huis."
Adres: Ringweistraat 2, 4181 CM Waardenburg
Telefoonnummer: +31418712400
Stad: Waardenburg
Route: Ringweistraat 2
Postcode: 4181 CM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Mooi bedrijf, vriendelijke mensen
We zijn nu inmiddels weken verder, maar nogmaals geen reactie van Velzart!!! Ze nemen niet eens de moeite om te reageren, nogmaals zeer slecht, ik denk dat kleine klanten zeker niet bij Velzart moeten zijn. Ik heb slechte ervaringen met Velzart. Ik ben via Velzart gehackt, eerst een week wachten, daarna pas mijn PC mogen brengen, vervolgens na 3 dagen weer opgehaald, blijkt dat ze in tegenstelling tot de schriftelijke afspraak gewoon de harde schijf geformatteerd hebben, terwijl ik aangegeven had dat dat niet mocht, maar een nieuwe harde schijf plaatsen was de afspraak. En vervolgens de reactie... ja nu ben je alles kwijt, kunnen we nu niets meer aan doen, als kleinere klant wordt je niet serieus genomen!!
Aangenaam verrast door het warme gevoel wat je ervaart bij binnenkomst. Op ICT gebied een top bedrijf die snapt wat de klant wil door te luisteren naar de wensen.
Als je met je handen in je haren zit, en je weet niet meer wat je moet doen met jou pc laptop of wat voor computer dan ook,.... Dan kunnen zij jou soms direct en anders heel snel helpen..... top service een dikke tien
Game computer hier gekocht. Paar keer ook geweest voor andere reparaties. Geweldige kundige service. Zeer vriendelijk personeel.
Meedenkend medewerkers en duidelijke uitleg. Hopelijk ook snelle reparatie.
Goede en snelle service!
Goed geholpen, prima service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid