facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velvet Music Eindhoven

Velvet Music Eindhoven

Info

Velvet Music Eindhoven in de Urban Shopper;
Vinyl / cd's / dvd's / more...

De popspeciaalzaak van Eindhoven en omgeving!

Nieuw & tweedehands vinyl en cd!

Geschiedenis

Velvet Music Eindhoven in de Urban Shopper;
Vinyl / cd's / dvd's / more...

De popspeciaalzaak van Eindhoven en omgeving!

Nieuw & tweedehands vinyl en cd!



"Velvet Music Eindhoven is een platenzaak waar je de nieuwste pareltjes kunt ontdekken én ook nog kunt genieten van de golden oldies.Vinyl is wat de klok slaat, maar de CD wordt ook NIET vergeten!Velvet Eindhoven zat van 2016 tot juli 2020 in de Urban Shopper op Strijp-S. Vanaf 3 juli is de shop geopend op Edisonstraat 129 te Eindhoven."
Adres: Torenallee 60 (in de Urban Shopper), 5617 BD Eindhoven
Telefoonnummer: 31652546744
Stad: Eindhoven
Route: Torenallee 60 (in de Urban Shopper)
Postcode: 5617 BD



op zoek naar gerelateerd: Velvet Music Amsterdam, Platenzaak Eindhoven, Platenzaak Eindhoven Kleine Berg, Velvet Music Amersfoort, Edisonstraat 129 Eindhoven, CD winkel Eindhoven, Velvet Breda, Velvet Eindhoven openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ME-WI Eindhoven ME-WI Eindhoven 2 km Reparatie, onderhoud en accessoires voor uw blaasinstrumenten door Marjon de Groot-vd...
Ray Elpee Ray Elpee 2 km Vriendelijke man en een gezellige sfeer. Verder is er keuze uit veel verschillende mu...
Recensies
Leuke winkel met vriendelijke eigenaar. Prijzen iets hoger dan verwacht. Kom zeker nog eens terug :
Had hier nog nooit een recensie geplaatst.Dat werd tijd. Ik wil wel kwijt dat dit echt een hele fijne zaak is. Remco is top, super servicegericht en bovenal een heel fijn mens. Er staat altijd koffie voor je klaar of een biertje. Mooie selectie voor een kleine winkel. Geef hier altijd te veel geld uit, Vrijdagmiddag is leuk, dan kom je ook wel meer muziekliefhebbers tegen die je al kent. Echt een leuke hang out dan. Ga zo door Remco. Marianne en Eric.
Ondanks dat het een redelijk kleine platenzaak is heeft velvet Eindhoven een goed assortiment. Uiteraard kun je alle nieuwe releases gewoon bestellen. Een bezoekje is altijd leuk en gezellig, eigenaar Remco heeft een brede kennis van muziek en heeft altijd tijd voor een praatje. Ook online bestellen werkt heel prettig. Ik ga het altijd zelf afhalen en als dat soms pas na een paar weken uitkomt legt Remco het netjes weg voor je.
Heel fijne platenzaak. Goed assortiment en de eigenaar kan je nog wel eens verrassen met wat leuke suggesties
Ik kom zelf al jaren bij Velvet Music Eindhoven. Een super fijne zaak met een goed en gevarieerd aanbod, voor ieder wat wils. De zaak is compact, maar het geeft juist een beetje het huiskamergevoel weer. Stiekem staat er alsnog heel veel in de zaak. Mocht er iets niet tussenstaan dan kun je het altijd vragen. De eigenaar Remco is zelf ook een muziekliefhebber en denkt met je mee en komt ook met verrassende tips als je daarom vraagt. De klant staat altijd voorop en niets is te gek. Moeilijke vragen bestaan er niet en enorm veel moeite wordt er gedaan voor klant bestellingen.
Goed gesorteerde platenzaak in hartje edison.
Basjuh ontmoet <3 vandaag langskomen met RSD en alles wat ik wilde kunnen scoren :
Wat een schitterend aanbod heeft deze coole en gezellige platenzaak! Veel nieuw maar ook een leuke hoeveelheid tweedehands. Supertof personeel met echt een hart voor muziek, zeer relaxte sfeer. Top!!!
Toffe winkel, deskundig en gedreven personeel. Gratis parkeren voor de deur. Leuke collectie, en als ze het niet hebben gaan ze het voor je proberen te regelen. Blijkt ook een mooie online-shop te hebben, maar zelf gaan is natuurlijk wel zo leuk. Enig minpuntje: volle bakken. Genoeg pluspunten staan er tegenover, dus de 5 sterren blijven staan.
Ik woon in een landelijke regio en Velvet Music Eindhoven is de dichtstbijzijnde platenzaak in de buurt. Ik had een redelijk grote winkel verwacht, maar het bleek heel klein te zijn. Het aanbod heb ik niet goed kunnen bekijken, de bakken zaten enorm vol waardoor ik elke plaat moest optillen om te kijken wat het was. Het zou fijner zijn als wat ruimte in de bak overgelaten zou worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid