facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veluwse Bron

Veluwse Bron

Info

Wellnessresort de Veluwse Bron ligt in de mooie Veluwse natuur van Emst. Een droomplek waar rust en ontspanning de boventoon voeren.

Geschiedenis

Het wellnessresort ligt op een 21 hectare groot landgoed en biedt meer dan 9.000 m2 aan de mooiste wellnessfaciliteiten. In het hoofdgebouw zijn unieke faciliteiten te vinden, waaronder een compleet Oosters badhuis met hamam, een uitgebreide rasul, een ware gletsjergrot, een zwembad van natuursteen en een riant kruidenbad. Het wellnessdorp tussen het hoofdgebouw en het paviljoen is uniek in zijn soort. Want waar in Nederland is er een Wildobservatie sauna, een Veluwse sauna, een Pakistaanse Zoutmijnsauna of een compleet Kelo-saunadorp te vinden? Verspreid over het buitenterrein liggen diverse baden, waaronder een ruim zwembad, een zoutwaterbad, diverse whirlpools en een bruisbad. En dat alles aan een prachtig groot meer.

De behandelingen op het gebied van Beauty & Health zijn hoogwaardig en veelomvattend. De afdeling waar deze behandelingen gegeven worden beschikt over vele behandelruimtes, rustruimtes en wellnessfaciliteiten waarvan individueel of met z’n tweeën gebruik gemaakt kan worden.

De Veluwse Bron maakt deel uit van de International Wellness Resorts (IWR). Door synergie van de resorts die vallen onder IWR, wordt de dienstverlening verder geoptimaliseerd en ontstaan er nieuwe kansen voor medewerkers en voor de omgeving waar de wellnessresorts zijn gelegen.

Het resultaat is een sterk landelijk netwerk van kwalitatief hoogwaardige resorts waar de consument terecht kan voor waar het allemaal om draait in deze branche: Pure Ontspanning!

Producten

Sauna
Baden
Wellness
Restaurant
Beauty
Massages



"Luxe, wellness en ultieme ontspanning in Emst tussen Zwolle en Apeldoorn bij de Veluwse Bron! De Veluwse Bron bevindt zich aan een prachtig natuurmeer en kent een groot aantal bijzondere sauna’s, zwem- en stoombaden. Warm je spieren op in de Finse sauna, prikkel je zintuigen in het kruidenbad en plof neer op een fauteuil bij de haard. Een droombestemming in Gelderland!"
Adres: Viskweekweg 10, 8166 KJ Emst
Telefoonnummer: 088-0064800
ln.norbeswulev@negnirevreser
Stad: Emst
Route: Viskweekweg 10
Postcode: 8166 KJ


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 23:00
Dinsdag: 10:00 - 23:00
Woensdag: 10:00 - 23:00
Donderdag: 10:00 - 23:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: veluwse bron badkledingdag, veluwse bron telefoonnummer, veluwse bron aanbieding, veluwse bron restaurant, veluwse bron reserveren, veluwse bron adres, veluwse bron contact, veluwse bron hotel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon Annet Schoonheidssalon Annet 2 km Ik ben tevreden zo
Nanny Voetreflex In Praktijk Nanny Voetreflex In Praktijk 2 km In mijn beleving een vakkundige behandeling met een deskundige aanpak.
Voetverzorgingspraktijk Marleen Voetverzorgingspraktijk Marleen 2 km zeer vakkundig geholpen en gezellig gekletst. Top resultaat!
Recensies
Ik vond het bezoek vandaag 27-07-2023 tegenvallen door de enorme drukte. We hadden een los entree geboekt, bij de receptie werden we nog gratis geüpgraded met een lunch buffet. Het buffet vond ik erg goed, lekker en kwalitatief en fijn dat ze vertelde dat deze actie beschikbaar was, die hadden we op de site over het hoofd gezien. Het diner in het Aziatische restaurant vond ik ook lekker, duurde wel lang 50 minuten zitten wachten Ik werd overdag overprikkeld van het aantal mensen wat continue voorbij loopt in de rustruimte, in het restaurant en buiten op de paden. Het dompelbad was lauw misschien door de hoeveelheid mensen, het meertje was een stuk kouder, zoutwaterbad hele dag helemaal vol en ik blijf er niet in drijven bij andere sauna's is deze zouter en drijf ik wel, de rustruimte heeft geen goede bedden waardoor je op een ronde bank moet proberen te slapen. Omdat de totaalprijs voor entree en lunch heel schappelijk was, geef ik het toch twee sterren. Maar ik kan niet lekker ontspannen met zo'n drukte, dus voor mij geen Veluwse bron meer, dan betaal ik liever elders meer en kom ik wel echt tot rust.
Wat een negatieve recencies, ongelovelijk. Mensen, het is een sauna, het is niet erg om eventjes te wachten, de bediening werkt keihard! Ik zag heel veel boze gezichten en zwaaiende mensen, die niet binnen 2 minuten geholpen werden. Waarom? Sit back, relax, je komt om te ontspannen :- Wij hebben het heerlijk gehad.!! Topdrukte, want vakantie, maar geen lelijk woord over het restaurant en de prijzen zijn gewoon normaal dus geen 15 euro voor 2 koffie! Heerlijke sauna's, fantastisch mooi, groen terrein. Niets op aan te merken - 5 sterren!
Ik lees veel negatieve berichten... Begrijp dat niet zo goed het is een sauna en er zijn veel acties dus ja druk en vakantie. Maar echt wel genoeg plek. Vriendelijke ontvangst ondanks dat er best een rij stond liep het goed door. Kleedkamers keurig! Horeca is idd wat prijzig flink stuk appelgebak 5.75 exc slagroom maar het was heerlijk je bent tenslotte uit nietwaar?? Het was druk bij horeca en duurde even maar echt nette bediening. Water kun je overal genoeg tappen. Hygiëne prima. Wij komen hier altijd graag relaxen.
Het was veel en veel te druk: de hele dag zaten alle bubbelbaden vol, ook veel sauna's zaten vol dus veel overgeslagen, rustruimtes die er sowieso te weinig zijn ook te vol, overal alle haakjes bezet voor de badjassen... dan lijkt me toch dat er iets mis gaat. Een ontspannen gevoel is zo ver te zoeken, bovendien vind ik eigenlijk dat er compensatie moet komen als mensen niet van alle faciliteiten gebruik kunnen maken. Ik snap dat het zomervakantie is, maar laat dan minder mensen toe. Erg jammer, wij zullen hier voorlopig niet meer komen. positief: het eten in het aziatische restaurant was wel prima, en die meneer deed zijn best in de bediening en ging redelijk vlot....
Afgelopen 25 juli naar de veluwse bron geweest maar wat een afknapper. Veel maar dan ook echt veelste druk , sauna's die uitpuilen, baden overvol en horeca een puinhoop. We wilden lunchen en vonden een tafeltje maar toe we net zaten hoorden we een hoop geklaag om ons heen bij div tafeltjes , eten koud , meer dan een uur wachten op een broodje , nrdtelling maar half uitgeserveerd etc. Teveel gasten voor een ontspannen dag en veel te weinig personeel om dit te kunnen verwerken voor ons was het na ruim 2 uurtjes genoeg en zij huiswaarts gegaan en hebben thuis geluncht. Voorlopig maar niet meer naar de Veluwse bron en hopen dat het weer beter wordt zoals voorheen en niet alleen commercieel gedacht wordt
Rot ervaring met het personeel en verspilling van ons geld. Verschrikkelijke service. We hadden onze ingang gereserveerd tot kwart over 4. Maar onze behandelingen hadden ze veel later ingepland daar kwamen we achter toen we daar aankwamen. Mijn moeder moest minimaal om 5 uur op werk zijn dus hadden we geen tijd om langer te blijven. Daarom zei de receptioniste dat we een voucher konden krijgen van de prijs van de behandelingen. Maar eenmaal toen we weggingen was dat opeens niet meer mogelijk!? Wat een rotstreek, eerst ons een voucher beloven en daarna komen jullie deze afspraak niet na. Bovendien werden wij er ook nog van beschuldigd dat het onze eigen schuld was, want volgens de receptioniste was het geen probleem als we langer dan kwart over 4 bleven. Maar wat kunnen wij eraan doen dat jullie onze behandelingen buiten ons tijdsslot plannen? Op een gegeven moment tijdens de discussie met de receptioniste moesten wij wel weggaan want mijn moeder moest op tijd op werk zijn. We hebben dus uiteindelijk niet een voucher of ons geld terug gekregen. Kan echt niet, wat een slechte service. Normaal gesproken plaats ik nooit reviews op google omdat ik niet eens zin heb om de moeite te nemen een review te schrijven maar hier maak ik toch een uitzondering voor. In plaats dat wij ontspannen weggingen gingen we juist gespannen terug. Wij komen daarom zeker niet terug.
De Veluwse bron was tot nu toe onze favoriet. Helaas was het dit keer een tegenvaller. Veel te druk. Geen haakje vrij, overvolle sauna’s. Het is vakantietijd, en slecht weer, dus wellicht te verwachten, maar ik zie ze ook enorm stunten met aanbiedingen waardoor je natuurlijk nog meer bezoekers krijgt. Is voor de korte termijn goed voor de omzet, maar de Veluwse Bron moet wel uitkijken dat ze door de drukte aan kwaliteit en imago inboet. Wij gaan voorlopig even niet meer. Nb: ondanks de drukte kon het restaurant het goed aan. Dat betekent dat ze dit aan zagen komen, genoeg mensen inhuren en doelbewust de boel volproppen.
Ik had een 5 baden kaart gekocht samen met mijn vriend. Ze hebben aangegeven dat het niet uitmaakte wanneer we kwamen met een baden kaart en geen reservering hoeven te maken. Dit deed ik dan ook niet. We kwamen blijkbaar 5 minuten later binnen dan mocht tijdens de avond entree , niemand heeft mij dit verteld toen we de kaart kochten. Ze gaven aan dat dit op de website vermeld stond maar dit stond nergens. We hebben hiervoor betaald en er dus niks voor gekregen. Slechte service , beetje coulance was wel op zijn plek geweest. Als we met sluit maar weer buiten zijn denk ik dan. Het personeel reageerde ook erg onaardig en onverschillig. Ik kwam hier bijna wekelijks , maar mij zien ze niet meer terug. Ook de koude douches afgelopen weken vanwege bezuinigingen waren al erg slecht. Doe wat aan je klantvriendelijkheid en als je bezuinigt bezuinig dan op de juiste dingen.
131 eur voor 4 uurtjes sauna. 35 min voor een munt thee. Vlees ligt meer dan 3,5 uur droog te bakken. Meerdere mensen klagen naar personeel, personeel schakelt manager in, zegt de manager vervolgens, dat als er lastige klanten zijn, zij die wel ff opknapt. Toen wilde wij naar huis, wel ff nog 15 eur aftikken voor twee koffie. Ik ga hier nooit meer naar toe. Wat een vervelende mensen zeg.
Helaas zijn we 2 personen ontzettend ziek geworden na de lunch bij Veluwse bron. Vermoedelijk voedsel vergiftiging of erger legionellabacterie opgelopen… Dit kan gebeuren, echter is de opvolging van onze klacht echt dieptriest. Kom de volgende keer dan krijg je een kopje koffie terwijl wij ons geld terug willen voor de lunch. Als je een flinke prijs vraagt moet je ook leveren, als dat niet lukt om wat voor reden dan ook geef je het geld terug. Ons zie je daar niet meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid