facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veluwegroepsuitjes

Veluwegroepsuitjes

Info

Kwalitatief hoogstaande groepsactiviteiten voor een eerlijke prijs, dat willen wij jou bieden. En hierin zijn we graag origineel. Want wat is er leuker dan een pakkende, vrolijk makende en originele activiteit?

Check de website voor meer informatie!



"Outdoor activiteiten, evenementen & uitjes"
Adres:
Stad: Ermelo



op zoek naar gerelateerd: Personeelsuitje Ermelo, Familie uitjes Veluwe, Adventure Veluwe, Avontuur uitjes, Groepsuitje familie, Dagje uit met groep
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zalenaccommodatie De Dialoog Zalenaccommodatie De Dialoog 3 km De Dialoog is een multifunctionele accommodatie. Wij verzorgen onder andere zaalhuur ...
Zomeravondbraderie Ermelo Zomeravondbraderie Ermelo 4 km Grote markt is een betere benaming
Recensies
Wij hebben lasergamen als activiteit voor onze bruiloft geboekt en dat is ons enorm goed bevallen! Zeer snelle en leuke uitleg zodat er daarna genoeg tijd was om te genieten en gek te doen. Absolute aanrader!
Wij hebben Hunted gespeeld met familieweekend. Fantastisch spel: leuke puzzels, spannende achtervolgingen, en zeer goed georganiseerd. 4 sterren omdat het wel prijzig is, anders zeker 5 sterren waard!
Wij hebben met onze vriendengroep Hunted gespeeld. Het was een super vette ervaring! Het oplossen van puzzels, zoeken naar aanwijzingen en continu op je hoede blijven, zorgde ervoor dat we een super geslaagde middag hebben gehad :
Uitstekende organisatie en contact in voorbereiding op de activiteit. Letterlijk iedereen vond de activiteit leuk. Zodra we naar de Veluwe gaan, weten we jullie te vinden!
Het spelen van Hunted als onderdeel van een vrijgezellenfeest is een dikke aanrader! Het struinen door de bossen, op zoek naar aanwijzingen en oplossen van puzzels en ondertussen alert zijn op de hunters maakt dit enorm spannend én uitdagend! Een paar plensbuien konden de pret niet drukken, sterker nog, dit was een leuke extra dimensie aan het spel. En dan is het vooral leuk als je de hunters ook nog te snel af blijkt... Ga zo door!
Onlangs met een team locatiemanagers een workshop schapendrijven gehad. En wat een succes! Zowel de herder als de begeleider deskundig en enthousiast. De feedback tijdens de sessie was spot on en positief constructief gegeven. Vooraf wist ik niet wat ik kon verwachten maar het heeft onze verwachting overtroffen. Aanrader!
Als vrijgezellenfeest hebben wij met een groep meiden Hunted gespeeld. We hebben het ontzettend leuk gehad. Het contact vooraf verliep prettig en snel en het spel was goed opgezet, spannend en heel leuk om te doen! Echt een aanrader om te spelen!
Fijne club mensen om een uitje voor je hele team mee te organiseren!
Op 9 april 2022 hebben wij voor een vrijgezellenfeestje Hunted gedaan. Dit was echt top geregeld door Veluwegroepsuitjes. Vooraf werd er steeds snel op mailtjes gereageerd en vragen werden duidelijk beantwoord. De activiteit zelf was ondanks het mindere weer super. De vrijgezel vond het geweldig en ook de rest had het enorm naar de zin. Veluwegroepsuitjes: bedankt voor de ontzettend leuke dag!
Het spel hunted is echt een aanrader, zit goed in elkaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid