facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veluwe Specialist Otterlo

Veluwe Specialist Otterlo
Adres: Edeseweg 1, 6731 AP Otterlo, Nederland
Telefoonnummer: 085 064 5245
Staat: Gelderland
District: Ede
Stad: Otterlo
Route: Edeseweg
Huisnummer: 1
Postcode: 6731 AP


Openingstijden

maandag: 09:30–18:00
dinsdag: 09:30–18:00
woensdag: 09:30–18:00
donderdag: 09:30–18:00
vrijdag: 09:30–18:00
zaterdag: 09:30–18:00
zondag: 09:30–18:00

Recensies
Het kwam met bakken uit de lucht, onweer voorspeld. Ze wilde ons gewoon laten rijden. Wij wenste graag onze reservering te verplaatsen. Dit was niet mogelijk, geen restitutie helemaal niks. En denk maar niet dat het personeel mee denkt om een passende oplossing te vinden. Nee alleen maar vegen uit de pan en zeer onvriendelijk. Uiteindelijk toch besloten om te gaan rijden met de e scooters, wat het is veels te duur om het voorbij te laten gaan. Krijgen vervolgens ook nog kapotte scooters mee, de een die niet harder kan dan 18 km per uur ipv 25 en bij meerdere de spiegels kapot…nIk kom hier niet meer terug! Zeer teleurstellend. Als het personeel dan nog behulpzaam zou zijn a la, het tegendeel is waar……nHospitality kennen ze hier niet! Schandalig!!
Leuke dag gehad op 2 ouder-kind tandems. Vriendelijk ontvangen en goede uitleg gekregen.nnOver het materiaal waren we, zeker gezien de prijs, niet tevreden. De oranje ouder-kind tandem fietsen zijn duidelijk aan vervanging toe. Van de eerste die we meekregen hing de ketting slap. De tweede trapte door in de versnellingen. Ik heb het naderhand gemeld, maar kreeg het antwoord dat dit bekend was. Tja, ik vind niet dat je er dan 45 euro voor kan blijven vragen. Voor mij ook een reden om een review te plaatsen.nnTot slot: er wordt geadverteerd met een prijs vanaf 25 euro, maar de fietsen zijn voor zover ik kan beoordelen op geen enkele manier voor dat bedrag te boeken. Dat vind ik niet netjes.
Leuk uitje gehad met de e-chopppers. We huurden op zaterdagochtend, toen was het vrij druk dus we moesten 10-15 min wachten totdat we instructies konden krijgen. Vervolgens goede instructies gehad en een leuke route gereden met de aanbevolen app. Het eerste deel van de route was wat saai en niet per sé de moeite waard. Het tweede deel was echter prachtig. Langs en door de heide en mooie stukjes bos. We hadden liever het tweede deel op en neer gereden. Al met al een leuk en relax uitje.
Wij hebben hier tijdens onze vakantie elektrische choppers gehuurd. We kregen netjes uitleg van zeer vriendelijk personeel. Een app incl route en opdrachten, geeft je een mooie tocht over de Veluwe.nBij terug komst kregen we meteen onze borg retour en wat waardebonnen. Echt een aanrader om dit te doen.
Ondeugdelijke en gammele e-choppers. De helft rijdt traag en de andere helft valt zowat uit elkaar.nE-choppers zitten met ducttape aan elkaar, en als er wat kapot gaat, omdat het gammel is, krijg je een fikse rekening. Wil je dit aankaarten krijg je ‘ik moet dit zeggen van de baas’.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid