facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg

Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg

Info

Veluwe Hotel Stakenberg op Landgoed Stakenberg....gelegen op de meest unieke plek van de Veluwe!

Geschiedenis

Veluwe Hotel Stakenberg is een prachtig hotel gelegen net buiten Elspeet in een zeldzaam mooi natuurgebied op de Veluwe in Gelderland. Het Landgoed is omgeven door bos en uitgestrekte heidevelden. Hier kunt u heerlijke wandel- en fietstochten maken door de ongerepte natuur, op het terrein kunt u een ontmoeting hebben met “grofwild” zoals wilde zwijnen, reeën en edelherten!

Het hotel beschikt ove 32 comfortabele kamers, 5 verschillende vergaderzalen, allen voorzien van daglicht, voor 5 tot 50 personen, een gezellige Engelse pub en een schouwkamer met een mooie openhaard.

Tevens beschikt het hotel over een wellness afdeling, waar o.a. wellnessbehandelingen en massages worden gegeven en een sauna en zonnenbank aanwezig zijn.

Op en top genieten, midden in de natuur!

Adres: Stakenberg 86, 8075 RH Elspeet, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: +31 (0) 577 491 271
Stad: Elspeet
Route: Stakenberg 86
Postcode: 8075 RH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Landgoed Stakenberg te koop, Hotel Stakenberg menukaart, Veluwe Hotel Stakenberg Tripadvisor, Landgoed Stakenberg wandelen, Stakenberg 86 Elspeet, Stakenberg bungalow, Hotel Stakenberg aanbieding, Hotel Stakenberg Zoover
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hotel & Congrescentrum Mennorode Hotel & Congrescentrum Mennorode 5 km Een verblijf in Hotel & Congrescentrum Mennorode, nabij het pittoreske Elspeet, staat...
Recensies
Vriendelijk personeel in het restaurant. Wel een hele kleine kaart dus ik zou hier niet meer dan 1 avond eten. Receptie alleen aanwezig van 9-17 uur, wisten ook niet veel als je ze iets vroeg. De kamers zijn erg gedateerd en matrassen zijn aan vervanging toe. Geen waterkoker of koffie op de kamer. Wasbak pal naast het bed en dus niet in de badkamer. Ontbijt en locatie prima.
Drie man personeel en drie bezette tafeltjes op het terras. Na ongeveer twintig minuten heb je een drankje. Dat kan in mijn beleving echt sneller. Dat gold ook voor het afrekenen. Uiteindelijk zelf maar naar binnen gelopen om te betalen. Bier was lauw, niet koud. Gebak was lekker, maar slagroom kwam wel uit een spuitbus en was niet "echt". Look en feel van het pand en terras is erg gedateerd. Personeel wel vriendelijk. Ligging is prachtig.
Dit hotel is een onvervalst vliegenparadijs. Overal waar je in het hotel bent word je lastig gevallen door vliegen. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De opgediende maaltijden zijn smakelijk. De kamers en de schoonmaak daarvan zijn okay. De vliegen overheersen echter alles en zorgen ervoor dat wij zeggen: huer komen we niet meer. Kamers: Kamers zijn netjes en worden goed schoongehouden, maar zijn wel gedateerd. Eten en drinken: Eten en drinken zijn prima! Bijzondere details: De vliegen terroriseren de gasten. Er wordt wel wat aan gedaan, maar helaas onvoldoende.
Typische jaren 80 accomodatie. Stoffig rood tapijt, systeemplafonds, nul sfeer. Kamer die wij hadden in het aanbouw deel was achterhaalde meuk. Op t landgoed zelf geen wandelpaden of dergelijke. Wel andere recreatie huisjes. Het enige wandelpad dat er was, was al 15 jaar niet meer onderhouden. Het lijkt erop dat t landgoed in de loop der jaren telkens stukjes grond van de hand heeft gedaan. We hebben in t restaurant lekker gegeten. Redelijk ontbijt. Je moet wel opletten wat je van de drankenkaart besteld, want daar zit duidelijk t verdien model.
Gedateerd hotel, kan echt wel een opknapbeurt gebruiken. We hadden een 3-persoonskamer geboekt, maar het 3de bed was een opklapbed en dus niet fijn slapen. Geen airco, alleen een ventilator op de kamer. De stoelen op het terras zijn aan vervanging toe. Het vlechtwerk is stuk en doet zeer aan je benen, zeker als je in korte broek of rok zit. Het ontbijt was prima, alleen het sinaasappelsap was gewoon gekleurd water. Diner was heerlijk. Drank was met sommige dingen heel prijzig. Fles water 5,50.
Prima hotel. Leuk verblijf gehad met familieleden. Het eten en drinken is allemaal goed te noemen. Leuk en vriendelijk personeel, waarmee je ook een lolletje mee kunt maken. Kamers: Kamers zijn prima. Douche, wc. Wastafel in de kamer zelf. Tv op de kamer. Alles gewoon, maar functioneel. Wel voor ons hele goede bedden.
Met 12 motorrijders wat kleins gaan eten vandaag. 2 sneden bruinbrood met 2 kroketten en kop koffie € 19.75 moeten afrekenen en 45 minuten er op moeten wachten. De uitsmijters zagen er niet uit en smaakten nog slechter. De sinas was over de datum en zag troebel ofwel alles was een aanfluiting. Hier komen wij zeker niet nog een keer.
Het hotel is wel wat gedateerd, maar de ligging maakt veel goed. In het restaurant kun je heerlijk eten en het bedienend personeel is behulpzaam en vriendelijk. Ontbijtbuffet: niets op aan te merken.Kamers: 3/5
Heerlijk weekend gehad. Prachtige locatie en zeer vriendelijk personeel. Prima restaurant. Kamer was schoon. Bed prima en een heerlijke douche. Niet super groot maar ruim voldoende.Kamers: 4/5
Super verzorgd. Een zeer uitgebreid ontbijtpakket vroeg klaar voor ons. Heerlijk geslapen. Alleen een erg kleine doucheKamers: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid