facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veluwe Actief Oversteegen

Veluwe Actief  Oversteegen

Info

Collega's, Clubs, Vrienden, Families, Klasgenoten. Al 25 jaar organiseren wij voor groepen een onvergetelijke happening in de vrije natuur. Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar de zin heeft. Sportief of niet, denkers en doeners, jong en oud.

Geschiedenis

Collega's, Clubs, Vrienden, Families, Klasgenoten. Al 25 jaar organiseren wij voor groepen een onvergetelijke happening in de vrije natuur. Wij zorgen ervoor dat iedereen het naar de zin heeft. Sportief of niet, denkers en doeners, jong en oud. Van "groepen" van 2 tot 300 personen.

Verder vind je op onze website meer dan 50 activiteiten:
Bedrijfsuitje, familie-uitje, vriendenuitje, teamuitje, personeelsuitje, gezinsuitje, bedrijfsfeest, klassenuitje, personeelsfeest, relatiedag, vrijgezellenuitje, teamtraining, ouder en kind uitje, klantendag of korte break in actief vergaderarrangement.

Kom mountainbiken op Kreidler 29ers met deore XT, elektrische scooter rijden op de VeluweScooter (Qwic en Easy Go Electric) steppen op Kickbikes, fietsen (Gazelle) of elektrische fietsen (Qwic).



"Onze Veluwe Actief vestigingen in Rheden, Eerbeek en Arnhem zijn net als Nijmegen Actief, voortgekomen uit Sportieve Evenementen Peter Oversteegen v.o.f. Een familiebedrijf opgericht in 1989 door Peter en Marjolein Oversteegen.Met een enthousiast team organiseren wij recreatieve outdoor activiteiten voor particulieren, bedrijven, verenigingen, families en scholen. Onze thuisbasis is De Veluwe. We werken samen met uiteenlopende horecalocaties. Op verzoek komen we naar andere locaties in het land.Vanuit Veluwetransferium Arnhem, transferium Eerbeek, NijmegenActief en het Veluwetransferium Posbank in Rheden verhuren wij elektrische vervoersmiddelen, geven toeristische informatie en verkopen fietskaarten."
Adres: Heuvenseweg 5a, 6991JE Rheden, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 026 4955511
Stad: Rheden
Route: Heuvenseweg 5a
Postcode: 6991JE



op zoek naar gerelateerd: Veluwetransferium Posbank, Fatbike huren Arnhem, Veluwe Actief Krant, VeluweScooter, Racefiets huren Veluwe, Nijmegen Actief, Fietsverhuur Velp, Steppen op de Veluwe
Recensies
We hebben een leuke gps-tocht gelopen op de Posbank. De tocht van 4km was kinderwagen vriendelijk en ook leuk om met kinderen te lopen. De omgeving is prachtig. We werden heel vriendelijk geholpen door de medewerkers.
Wat een ongelooflijk aardig, behulpzaam, enthousiast en spontaan personeel. Je krijgt er echt energie van. De E-Bikes en tocht waren tof. Dank je wel Veluwe Actief!
Samen met een vriendin een elektrische scooter gehuurd om over de Veluwe te rijden .Mensen waren erg behulpzaam, vriendelijk en relaxt. Gaven tips. Was een erg leuke dag!
Top tent! Ik kwam op mijn bestemming met fiets maar zonder mtb schoenen. Bij Veluwe Actief Oversteegen hadden ze 1 paar liggen die ik kosteloos het weekend kon lenen. Goede service!
Met familiedag hier een aantal e-bikes gebuurd. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Fietsen deden goed aan onze verwachting! Het mooie weer en de prachtige omgeving maakte de goede beleving compleet! Aanrader!
Heel fijn geholpen door het personeel, leuke route voor ons uitgestippeld. Echt een aanrader om heerlijk hier een fiets te huren en de omgeving te verkennen. We komen zeker terug we hebben genoten!
Tweede paasdag 6 elektrische mountainbikes gehuurd en de posbank op. Ondanks dat de fietsen van goede kwaliteit waren brak er toch een ketting, dit werd snel en vakkundig verholpen door de verhuurder, top service en top materiaal! Aanrader!
On-line snel en makkelijk gereserveerd. Overzichtelijke website en link naar betaling soepel. Nadien keurig een bevestigings email ontvangen met alle gegevens erop. Ter plekke zeer vriendelijk personeel. Nette locatie en duidelijke uitleg. Wij komen zeker een keer terug.
Fantastische dag gehad op eshoppers. Erg vriendelijk personeel dat ons goed kon adviseren.
Uitstekende service. Wij hebben de afspraak aan het eind van de zomer door omstandigheden last minute moeten annuleren. Dit was voor Veluwe Actief geen enkel probleem. We mochten de reservering op een later moment inzetten. Paar maanden later zonder moeite de afspraak kunnen plannen, ter plaatsen zelfs geen omboekingskosten hoeven te betalen. De E-bike en E-scooter waren top. Het personeel heeft ons voorzien van goede instructies en een paar mooie routes voorgesteld. Al met al, weer een hele fijne dag geweest. Wij kunnen deze locatie bij iedereen aanbevelen. Nogmaals dank! En @Peter, thanks voor de goede service!.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid