facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velthuis Vastgoedtaxaties en Aankoopmakelaardij

Velthuis Vastgoedtaxaties en Aankoopmakelaardij

Info

De aankoopmakelaar en taxatiespecialist van Twente.



"Verkoop van uw woning, een NWWI taxatie of aankoopmakelaar nodig? Betrouwbaar, onafhankelijk en snel. Dat is toch waar het om draait. Kijk op velthuis-vastgoedtaxaties voor info. Voordelig en compleet in Twente. Vanuit Oldenzaal overzien wij de woningmarkt en helpen wij u graag uw woning wensen te realiseren. Onze tarieven en courtage zijn de laagste in de regio. De fysieke makelaar met tarieven van de internet makelaar met oa. volledige Funda plaatsing. Kijk op onze home page voor de contact gegevens. Losser Denekamp Hengelo Enschede Borne De Lutte Tubbergen Weerselo of Ootmarsum ? Huis laten taxeren en valideren? Ons gevalideerd taxatierapport wordt geaccepteerd door alle Nederlandse banken of financiële instellingen. Wij helpen u graag."
Adres: Peterskamplaan 49, 7576 TP Oldenzaal
Telefoonnummer: 0541 820250
Stad: Oldenzaal
Route: Peterskamplaan 49
Postcode: 7576 TP


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 09:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Aankoopmakelaar Oldenzaal, Veldhuis makelaar Beverwijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HOME makelaars HOME makelaars 2 km Slechte verhuur makelaar. Komt afspraken niet na! En al zo rel woningen gezien maar n...
Recensies
Bij het kopen van ons eerste huis hebben Marcel en Kim ons goed geholpen met het taxatierapport. Ze waren altijd beschikbaar voor vragen. Al met al een goede ervaring met Velthuis Makelaardij.
Bij het kopen van ons eerste huisje hebben we een zeer prettige samenwerking gehad met Velthuis makelaardij. Het team staat altijd voor je klaar en je kan met al je vragen terecht. Een echte aanrader!
Na opdracht te hebben gegeven voor taxatie erg snel en vriendelijk geholpen. Top service!
Deskundig en persoonlijk advies, zeer tevreden over de gang van zaken en goede prijs kwaliteit verhouding. Professioneel team met passie voor vastgoed zaken.
Goed team, deskundig meedenkend en zeer klantvriendelijk. Een echte aanrader!
Makelaar geeft goede tekst en uitleg! 5 sterren verdiend!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid