facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velten Mode

Velten Mode

Info

Velten mode, gevestigd in Bunschoten-Spakenburg, brengt fashion voor mannen in alle leeftijdsgroepen en voor bijna elke gelegenheid.

Geschiedenis

In 1991 is het begonnen als Sjok-in met in hetzelfde pand de winkels Bootsman mannenmode en Alles Kids kinderkleding. In 1993 werd de mannenmode-afdeling overgenomen en werd Velten mode een feit. Vanaf 2000 (na vertrek van de kinderkleding winkel) heeft men het gehele pand in gebruik genomen.

Nu staat Velten mode nog steeds voor actuele mode, waarbij kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn. Met 450 m2 is Velten mode nu één van de toonaangevende mannenmodezaken in de regio. De medewerk(st)ers hebben bijna allemaal een opleiding in de mode gevolgd of zijn hier nog mee bezig. Zo wordt je altijd deskundig geholpen.

Wij beginnen met jeans van onder andere PME Legend en gaan door tot een maatkostuum van The Makers.

Als dealer van de volgende totaalcollecties: Anerkjendt, British Indigo, Camp David, Fellows, Marco Manzini, No Excess, PME Legend, State of Art, Tommy Hilfiger Denim en Vanguard staan wij garant voor een mooi op elkaar afgestemde collectie. Broeken vindt u van de merken: MAC, Meyer en M.E.N.S. Overhemden voor jong en oud bieden wij aan van Culture, Giordano, John Miller, Olymp en R2 Westbrook.

U kunt ook bij ons terecht voor maatkostuums. Bij het kopen en samenstellen van uw maatpak kunnen onze medewerkers u uitgebreid adviseren. Op die manier weet u zeker dat u de juiste keuzes maakt. Dit is niet alleen geschikt voor een trouwerij maar ook zeker zakelijk.

Confectie kostuums van CG, Carl Gross of Skopes vind u natuurlijk ook bij ons.

Om uw outfit compleet te maken hebben wij ook boxershorts van Bolas/Cavello, underwear van Garage/Slater, handschoenen van Hestra en sokken van Burlington/Falke.



"Velten mode staat voor actuele mode, waarbij kwaliteit en service vanzelfsprekend zijn. Kom gezellig langs of shop online."
Adres: Spuistraat 22, 3752 AJ Bunschoten
Telefoonnummer: 0332987754
Stad: Bunschoten
Route: Spuistraat 22
Postcode: 3752 AJ


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Kleding Nijkerk, Herenkleding Huizen, Stoere herenkleding, Kleding Lunteren, Kleding Zeewolde, Damesmode Nijkerk, Damesmode Zeewolde, Kleding winkels
Recensies
Zoals altijd zijn we weer vakkundig en vriendelijk geholpen. Men denkt hier echt mee om iets passends te vinden voor welke gelegenheid dan ook!
Een fijne winkel, zeer gastvrij en met modieuze herenkleding! veel aanbod voor alle leeftijden! Goede service en leuk personeel! Aanrader om heen te gaan als je in Spakenburg bent!
Moderne, fijne winkel waarbij er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Ze weten waar ze het over hebben en doen er alles aan om je zo goed mogelijk te helpen.
Hele fijne winkel, met een groot assortiment en nieuwe trends voor de heren!! Altijd goede en vriendelijke service van de verkopers
Mooie kleding keuze voldoende en andere design van mijn merk , goede service en info echt een aanrader.
Ik heb hier een blouse gehaald. Vriendelijke mensen die mij hielpen goed service .Verkopen goede merken. Echt een top winkel
Prettige sfeer om te winkelen. Deskundig advies en als het kan een lekker kopje koffie
Echt mooie winkel, fijne en gezellige mensen
Mooie winkel, mooie kleren en heel aardig personeel!
Mooie ruime winkel met fijne kleding merken voor heren. Overzichtelijk en netjes. Je wordt er vriendelijk geholpen, maar als w je zelf even wil kijken is ook geen probleem.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid