facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velodroom

Velodroom
Adres: Kanaalstraat 63, 9301 LR Roden, Nederland
Telefoonnummer: 050 503 3907
Staat: Drenthe
District: Noordenveld
Stad: Roden
Route: Kanaalstraat
Huisnummer: 63
Postcode: 9301 LR


Openingstijden

maandag: 10:00–18:00
dinsdag: 10:00–18:00
woensdag: 10:00–18:00
donderdag: 10:00–18:00
vrijdag: 10:00–18:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Altijd zeer tevreden over de service. Fiets wordt netjes onderhouden en gerepareerd. Maar de prijzen die ze nu hanteren voor redelijk simpele onderdelen als een 1 losse GP5000 band €90, 11 speed ultegra ketting €48 en ultegra cassette €95 zijn wel echt heel hoog en mijn inziens te hoog. Voortaan zelf maar weer de makkelijke klusjes doen of een andere fietsenmaker zoeken. Een beetje extra marge op onderdelen versus de online winkels is prima, maar bijna dubbele prijzen is wel echt te veel. Wat mij betreft prijzen ze zichzelf zo uit de markt. Ik had het al eerder gehoord, maar ik heb het nu zelf ook ervaren.
Wederom netjes geholpen, ook al kan mijn fiets niet meer volledig gemaakt worden, wegens niet meer te leveren onderdelen, maar acceptabel na goede uitleg, vriendelijk personeel, kom zekers weer terug
7 december riesemuller speedpedelec gekocht. Gingen wat dingetjes mis echter is dit perfect opgelost door Alex. Ben dik tevreden. Nu genieten van mijn RieseMuller speedpedelec. Velodroom blijft snoepwinkel voor alle fietsers.
Absolute topzaak, above & beyond om een fiets die niet verkrijgbaar is toch beschikbaar te krijgen. Dank voor alle energie!
Heb voor mijn vriendin een fiets besteld die binnen 8 werkdagen aan zou komen, zodat ze hem nog kon proberen voordat ik op vakantie ging. We werden niet gebeld, dus na gebeld te hebben zou ik teruggebeld worden. Ook dat is niet gebeurd dus nog maar een keer gebeld om te vragen wat er precies aan de hand was. Ze gaven aan dat ik het niet goed begrepen had en dat de levertijd langer was, hij zou binnen een week alsnog geleverd worden. In die week was ik op vakantie dus we zouden hem erna proberen. Inmiddels is het twee weken geleden en hebben we niks meer vernomen.nnIk hoor wel veel goede verhalen in mijn kennissenkring dus ik ga ervan uit dat dit een eenmalige misser is.nnUPDATE 29-09-2023:nMail gestuurd naar Velodroom met gevraagde informatie. Het gaat om offertenummer 148074.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid