facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vellema Installatietechniek BV

Vellema Installatietechniek BV

Info

Ons familiebedrijf stamt uit 1925 en kent inmiddels drie generaties. Het vakmanschap is overgegaan van vader op zoon. Vellema in Hallum timmert zo al vele jaren succesvol aan de weg.

Geschiedenis

Vellema Hallum. Al meer dan 85 jaar het vertrouwde adres op het gebied van installatie voor particulieren, bedrijven, aannemers, zorginstellingen, woningbouwverenigingen, scholen, kerkgebouwen en industrie.
De totaal installateur van Friesland met een eigen 24-uurs servicedienst om onze klanten zo optimaal mogelijk van dienst te kunnen zijn.

De Vellema Groep in Hallum bestaat uit drie werkmaatschappijen:

* Vellema Installatietechniek B.V.
* Vellema Torenuurwerken B.V.
* Technisch Installatie- en constructiebedrijf Haijma B.V.

Onze specialisatie is installatietechniek, duurzame energie en domotica.

Wij investeren in onze mensen. Ons vakmanschap wordt continue op peil gehouden door training van alle medewerkers, waardoor altijd gewerkt wordt volgens de nieuwste normen en richtlijnen.

Wij investeren ook in onze toekomst door te zoeken naar duurzame oplossingen. Energie die vrij in de natuur beschikbaar is.



"Vellema HallumAl meer dan 85 jaar het vertrouwde adres op het gebied van installatie voor particulieren, bedrijven, zorginstellingen,kerkgebouwen en industrie."
Adres: Grienedijk 48, 9074 AC Hallum
Telefoonnummer: 0518 43 22 99
Stad: Hallum
Route: Grienedijk 48
Postcode: 9074 AC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Ja woon in Hallum, Velema installatie techniek is een begrip hier.
Keurig afgehandeld.
Ik ben bijzonder tevreden over de Vellema Installatietechniek. Ivm een flinke, particuliere, renovatie kreeg ik een goed advies, hebben we goede afspraken kunnen. Doordat de werkzaamheden clustervormig werden uitgevoerd dachten de vriendelijke en deskundige medewerkers goed mee. Door de bijzonder flexibele instelling sloot alles qua elektra en gaswerkzaamheden goed aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid