facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Velgenschade.nl

Velgenschade.nl

Info

Wij bij Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw velgen betreft. Zo kunnen wij vrijwel alle soorten velgschade herstellen zodat uw velg(en) weer als nieuw lijken.

Geschiedenis

Wij bij Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw velgen betreft. Hierdoor zijn wij in staat om wat voor schade u ook aan uw velgen heeft het te kunnen verhelpen.
Denk bijvoorbeeld aan schade die u hebt opgelopen door stoepranden, steenslag of corrosie. Niets is voor ons onmogelijk om te repareren.
Op verschillende punten zijn wij actief en gebruiken daarvoor ook de bijbehorende machines en technieken voor.
Het repareren van uw velgen is natuurlijk niet wat wij als enige doen, wij zorgen ervoor dat uw velgen er weer uitzien als goed als nieuw en in perfecte staat weer terug keren.
Niet alleen kunnen wij kromme velgen en stoeprand schade verhelpen, ook kunnen wij uw velgen volledig renoveren en ze bijvoorbeeld in een door u gewenste kleur overspuiten.
Wilt u weten waartoe wij in staat zijn neem dan een kijkje bij onze referenties met enkele voorbeelden van wat wij gedaan hebben.

Adres: Einsteinstraat 6, 3316 GG Dordrecht
Telefoonnummer: 078 - 6176644
Stad: Dordrecht
Route: Einsteinstraat 6
Postcode: 3316 GG


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30

Recensies
Normaliter maak ik geen reviews, maar vandaag maak ik een uitzondering na het verrichte werk. Onwijs goede en vriendelijke service mijn inziens. Ik kon snel terecht. Vandaag mijn matzwarte velg rechtsvoor laten herstellen. Het duurde 4 uurtjes, terwijl ik van een lunch in het centrum genoot. Het resultaat is dat de velg niet van een van de andere te onderscheiden is. Er werd de tijd genomen alles uitgebreid uit te leggen. De prijs was dermate laag voor het behaalde resultaat dat je je afvraagt hoe ze het doen: chapeau. Van alle aanbieders raad ik dit bedrijf aan, omdat ik een heel prettige ervaring en een mooi resultaat heb overgehouden.
Wat een onwijs mooie en verzorgde uitstraling als je het bedrijf al binnenkomt! Ik heb een rijschool dus de velgen hebben heel veel te lijden gehad. Zwaar beschadigd dus ik had weinig hoop op een goed herstel. Ik ben door mijn bandenleverancier getipt. Ook hem ben ik dankbaar. Maar wat een vakwerk hebben ze geleverd. Exact volgens prijsopgave vooraf. Een aanrader voor alle rijscholen en alle chauffeurs die nogal eens ruzie zoeken met de stoepranden. Ze zien eruit alsof ze uit de showroom komen. De velgen waren zwaar beschadigd maar je ziet er helemaal niets meer van. Top jongens, ga zo door en ik hoop nog lang rijinstructeur te blijven dus graag tot de volgende keer. :-Services: Banden
Mooi bedrijf en zeer betaalbaar een velgschade laten herstellen. Duurde wat langer dan normaal door ziek personeel . Uiteindelijk mijn velg weer in smetteloze staat gebracht. Zou dit bedrijf zeker aanbevelen ! De 4 sterren zijn niet gebaseerd op de zieke werknemer maar op de aflevering van de auto. De auto zat onder een dikke laag schuurstof en ook het interieur welke ik vooraf had laten reinigen was voorzien van een laag stof! Maar nogmaals de velg was naar behoren gerepareerd en ik heb de auto weer laten reinigen dus nog steeds tevreden over het bedrijf . En als ik het direct had gemeld was het zeker opgelost maar door drukte heb ik dit niet gedaan.Service: Autoschade herstellen
Na wat zoekwerk op www hier terecht gekomen om mijn inmiddels totaal verweerde velgen te laten opknappen. Er is werkelijk fantastisch werk afgeleverd tegen een naar mijn mening bijzonder acceptabel tarief er moest immers afgedraaid worden in een welving, en daarna moet er weer blanke lak op De velgen zien er beter uit dan dat ik had durven dromen... Mijn dank is groot naar deze alle erg sympathieke en realistische vakmensen van dit bedrijf... Top!
Vroeger was dit een fantastisch goed bedrijf. Velgen laten doen met 4 nieuwe banden, zeer vakkundig gedaan. Nu is er een andere eigenaar daar is mijn ervaring minder mee. 3 velgen met stoeprand schade moeten gerepareerd worden met 4 nieuwe banden. Er word mij verteld: u word terug gebeld voor de prijs ben dus niet teruggebeld 3 dagen later zelf maar eens gebeld naar hun, weer word mij verteld ,U wordt terug gebeld. We zijn nu weer 3 dagen verder en nog steeds niets gehoord Mij niet meer bellen Ik ben naar een ander bedrijf gegaan waar je wel serieus genomen word. Ps. Op je antwoord van goedkope banden, Je had op zijn minst kunnen bellen, ik vroeg prijs. Dus jullie horen dan een prijs te noemen dan zeg ik ja of nee.
Helemaal tevreden met de reparatie van de velgen. Wat een vakmannen werken hier. Van ontvangst tot wegrijden helemaal top!
Bedankt voor het meedenken en realiseren van 'ons' projekt. Het resultaat is schitterend in woord en fysiek. Heb nu echt iets speciaals.
Wat een vakmannen. Eerlijk advies ivm mijn witte velgen. Had een stoeprandje geraakt. 4 dagen bezig geweest en wat een top resultaat. Ziet er weer uit als nieuw!! Vakwerk!!Service: Banden
Velgen volledig laten opknappen. Opzich tevreden over de buitenkant van de velg, er zit 1 klein plekje waar ik niet al te moeilijk over wil doen. Maar bij thuis komst zag ik de binnenkant van de velg en dat had naar mijn idee beter gekund. Reactie van het bedrijf, dit is de binnenkant daar zie je toch niks van. Voor het bedrag wat ik er voor heb moeten betalen had dit wel beter gekund. Ik zal niet zo snel terugkomen bij dit bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid