facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veldsink Ferwerda Adviesgroep te Zuidwolde

Veldsink Ferwerda Adviesgroep te Zuidwolde

Info

Particulieren en bedrijven kunnen bij ons terecht met hun vragen en plannen op het gebied van verzekeringen, hypotheken en aanverwante financiële diensten.

Geschiedenis

Waar u bent verzekerd van persoonlijke aandacht. Of u nu starter of doorstromer op de woningmarkt bent. Of u zich nu als particulier of als ondernemer wilt verzekeren. Wij bieden u een op maat gesneden plan. Zo’n plan begint met een objectief advies, gebaseerd op uw persoonlijke situatie. Die objectiviteit kunnen we u garanderen. Als onafhankelijk advieskantoor, opgericht in 1995, zijn we namelijk niet verbonden aan welke geldverstrekker of maatschappij dan ook.

Heeft u vragen over hypotheken of verzekeringen, neem dan contact met ons op. Dan maken we een vrijblijvende afspraak op ons kantoor in Zuidwolde, bij u thuis of via de webcam.



"Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf. Daar kun je op rekenen!Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Die kun je vinden bij Veldsink Advies. Daar staan wij voor. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk? Dan helpen wij je graag. Neem dus gerust contact met ons op.Altijd dichtbij, welkom bij Veldsink Advies, Zuidwolde.Ons kantoor bij jou in de buurt waar je terecht kunt voor al je financiële vraagstukken. Een luisterend oor en aandacht voor jouw wensen en behoefte. Of het nu gaat om je hypotheek, de verzekeringen of het pensioen."
Adres: Nijverheidsweg 4A, 7921JJ Zuidwolde, Drenthe, Netherlands
Telefoonnummer: 0528 - 231414
Stad: Zuidwolde
Route: Nijverheidsweg 4A
Postcode: 7921JJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Veldsink Adviesgroep, Veldsink Tilburg, Veldsink Oisterwijk, Veldsink -- Driekleur, Medewerkers Veldsink Nuenen, Veldsink Helvoirt, Organogram Veldsink Groep, Veldsink hoofdkantoor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kreuze Consultancy Kreuze Consultancy 565 meter Vakbekwaam en betrouwbaar
Recensies
Waardeloze club. Contact opgenomen voor een stukje financiering. Men vraagt keurig alle stukken op, welke ik allemaal binnen 24 uur heb aangeleverd. Komt met een indicatie voor de rente, waarop ik opdracht tot dienstverlening geef. Vervolgens hoor ik niets. Enkele malen per telefoon en mail is mij aangegeven dat men er snel op terugkomt. Meerdere malen ook geen reactie op e-mail. Vervolgens ben ik 6 weken verder, en geeft mevrouw Veldsink doodleuk aan niet meer bij de organisatie te werken. Zonde van de geïnvesteerde tijd. Vervolgens neem ik rechtstreeks contact op met de instelling die de beoogde financiering zou regelen. Vervolgens hoor ik doodleuk dat de genoemde tarieven helemaal niet mogelijk zijn, en in het recente verleden ook niet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid