facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veldsink Bekx & RegioBank Mierlo

Veldsink Bekx & RegioBank Mierlo

Info

Het advieskantoor voor al uw verzekeringen, hypotheken en financiële dienstverlening. Regiobank voor uw bankzaken. Risk Management Consultancy.

Geschiedenis

Als RAIA register adviseurs in assurantën, gecertificeerd Risk Management Consultants en Erkend hypotheekadviseurs adviseren wij particuliere en het MKB. Ons kantoor geeft all round advies in alle vormen van schade, zorg en inkomensverzekeringen, financiële diensten van RegioBank en hypotheken. Ons team bestaat uit 17 vakkundige medewerkers die het klantbelang hoog in het vaandel hebben.

Veldsink Bekx adviesgroep is een onafhankelijk advieskantoor. Naast een 30 tal eigen agentschappen van vooraanstaande verzekeraars werken wij intensief samen met ons gelieerde volmachtbedrijf VCN voor verzekeringen en United Capital voor hypotheken en kredieten.

Voor pensioenadvies raadplegen wij onze collega's van Veldsink Pensioen Consult.

Makelaar Frank Gruintjes van Lommers Makelaardij is gevestigd in ons pand.

Veldsink Bekx adviesgroep in onderdeel van Veldsink Holding met 14 advieskantoren in Brabant en Zeeland.



"Veldsink – Bekx is al meer dan 40 jaar de onafhankelijke financiële dienstverlener in de regio. Binnen onze allround dienstverlening hebben we specialisten op het gebied van MKB en Particulier verzekeringsadvies, hypotheek advies en we zijn trots zelfstandig adviseur van RegioBank te zijn.Wij onderscheiden ons graag als adviseur die dicht bij onze klant staat of het nu gaat over het sparen voor de eerste eigen woning, de aankoop van de woning en als er onverhoopt een schade ontstaat aan het kostbare bezit. Wij voelen ons betrokken bij onze klanten en wat er speelt in ons werkgebied zoals bij de hagelstorm van 23 juni 2016. Met grote gedrevenheid en passie hebben wij meer dan 1000 schades naar tevredenheid afgewikkeld!"
Adres: Marktstraat 18, 5731HW Mierlo
Telefoonnummer: 0492661712
Stad: Mierlo
Route: Marktstraat 18
Postcode: 5731HW


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Noventas Noventas 499 meter Noventas biedt je op deze pagina actueel defensie-nieuws en berichten aan van de Nede...
Recensies
5 jr. geleden een huis gekocht. Door omstandigheden was het essentieel dat de hypotheek op korte termijn kon passeren. De Rabo was mijn huisbankier maar zij konden niet voldoen aan het strakke tijdschema... Dankzij Veldsink Bekx is het toen toch prima in orde gekomen. Ik heb sindsdien al mijn verzekeringen ondergebracht bij Veldsink Bekx en tot op de dag van vandaag ben ik bij elke gelegenheid prima geholpen waar ik dan ook zeer tevreden over ben. Onlangs is nog bekeken of oversluiten van mijn hypotheek gunstig zou zijn. Ik heb toen een eerlijk en betrouwbaar advies gekregen ipv mooie marketing praatjes. Voor een minimaal verschil in prijs krijg je zeer goede service terug. en dat is, vooral in deze tijd van mooipraterij, belangrijk
Super service ,lossen problemen snel op
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid