facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veldink4kids

Veldink4kids

Info

Veldink4kids is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van moderne, eigentijdse kinderrolstoelen. Geheel op maat gemaakt

Geschiedenis

Veldink4kids is een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van moderne, eigentijdse kinderrolstoelen en kinderstoelen waarbij de wensen en eisen van kinderen en hun ouders en/of verzorgers altijd centraal staan. Onze nauwe samenwerking met therapeuten staat garant voor de kwaliteit en zorgt voor een optimale balans tussen design en functio- naliteit, met als uitgangspunt 'No Limits'.

Veldink is toonaangevend op de Nederlandse markt voor kinder(rol)stoelen. Wij werken op een prettige manier samen met al onze dealers. Leveringen gaan altijd via dit dealernetwerk, maar passingen worden over het algemeen gezamenlijk uitgevoerd. Binnen Europa leveren wij via door ons zorgvuldig geselecteerde distributeurs.

Adres: Drentse poort 15A, 9521 JA Nieuw-Buinen
Telefoonnummer: +31 (0)599 62 04 12
Stad: Nieuw-Buinen
Route: Drentse poort 15A
Postcode: 9521 JA


Recensies
Vriendelijk en behulpzaam personeel, goede kwaliteit met op het hart het welzijn van kinderen met een beperking van mobiliteit. Allerlei snufjes worden op de locatie zelf op maat gemaakt.
Vriendelijk personeel en service super goed.
Goede service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid