facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veldhuisen Stables Nigtevecht

"Veldhuisen Stables Nigtevecht is een modern en bijzonder bedrijf op een unieke locatie. Ons bedrijf is actief op diverse gebieden binnen de paardensport. Door de jaren heen hebben we ons ontwikkeld tot een veelzijdige stal voor dressuur en springruiters. Kom bij ons langs en ontdek onze luxe faciliteiten!"
Adres: 30 Klomp Weg, 1393 PJ Nigtevecht
Telefoonnummer: +31627338789
Stad: Nigtevecht
Route: 30 Klomp Weg
Postcode: 1393 PJ


Recensies
Hele fijne stal met super accomodatie!
Mijn jaarlinger heeft een zomerperiode bij jullie gestaan, en wat ben ik blij dat ik die keus heb gemaakt. Geen moment zorgen gemaakt om hem, vakkundig en super vriendelijk! Contact met jullie leggen ging ook heel makkelijk, wat het ook fijn maakte! Veldhuisen stables nigtevecht is 2000% een aanrader. Jamal heeft het heerlijk gehad bij jullie
Fijne opfok voor onze merrie veulen, verzorging prima, er direct contact opgenomen indien er iets is. Veldhuizen stable Nigtevecht zie verder site.
Heel mooie pensionstal en opfok met alle faciliteiten, keurig onderhouden. Ruime boxen, in de winter elke dag paddock en zomers op de wei, veel kennis van en liefde voor de paarden. Ook als wedstrijdlocatie alles top.
Het bedrijf lag er als altijd weer perfect bij met altijd kritische blik naar zichzelf om elke keer nog weer beter te doen. De paarden staan er top en vrolijk bij. In goede handen.
Ziet er zeer verzorgd uit wat ik van de meeste maneges niet kan zeggen . Eigenaren super vriendelijk. Van alles aanwezig daar.
Un nette stal orde en. Net hijt dat kom Voor op de paarden sta der netjes bij
Erg nette stal waar er goed op je paard word gelet
Goede zorg voor je veulen.
Zeer vriendelijk en professioneel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid