facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veldhuis Advies

Veldhuis Advies
Adres: Sportlaan 4A, 8181 BE Heerde, Nederland
Telefoonnummer: 0578 699 760
Staat: Gelderland
District: Heerde
Stad: Heerde
Route: Sportlaan
Huisnummer: 4A
Postcode: 8181 BE


Openingstijden

maandag: 08:30–17:30
dinsdag: 08:30–17:30
woensdag: 08:30–17:30
donderdag: 08:30–17:30
vrijdag: 08:30–17:30
zaterdag: Gesloten
zondag: Gesloten

Recensies
Zeer tevreden over Veldhuis Advies. Al jarenlang heb ik, en eigenlijk mijn hele familie, diverse verzekeringen lopen via Veldhuis, zowel particuliere als zakelijke verzekeringen. Het contact is prettig en bovenal zeer snel. Ik heb zelf gelukkig nog nooit iets hoeven claimen maar uit ervaring van mijn familieleden weet ik dat ook dit snel en correct wordt opgepakt. Inmiddels ook al meerdere vrienden bij Veldhuis ondergebracht voor de verzekeringen, stuk voor stuk tevreden. Bedankt en ga zo door!
Jaren verzekerd geweest maar nu ik gevraagd heb of ze willen kijken of het niet goedkoper kan per maand bij andere verzekeraars zeggen ze direct nee. Zelf wat dingen uitgezocht en ja hoor het kan wel goedkoper met dezelfde polisvoorwaarden.nnAangegeven dat ik dit ontdekt heb maar geen enkele reactie dat ze het jammer zouden vinden om een klant te verliezen. Wilde ook niet nogmaals meekijken.nnDus ja ik ga alles overhevelen naar een andere.nnBij Veldhuis maakt het ze niet uit blijkbaar een klant meer of minder.
Sinds mijn polissen van Reinders Apeldoorn zijn overgegaan naar Veldhuis heb ik niets dan ellende. Geen vaste aanspreekpartner, afspraken over betalingen kunnen niet worden gemaakt daar ben ik 3 jaar mee aan het vechten geweest, hoe moeilijk kan het zijn één datum per jaar af te spreken voor het betalen van alle polissen. Door het ontbreken van een vaste aanspreekpartner is onderverzekering ontstaan waardoor ik schade heb geleden in een situatie die ik juist verzekerd wilde hebben. Dit heeft mij naast 15 jaar premie betalen voor niets een extra schadelast opgeleverd van €3000.- door een beroving. Bij navraag bij werknemers blijkt Veldhuis meer belang bij verzekeringsmaatschappijen te leggen dan bij haar klanten.nHet nut van assurantie door Veldhuis valt te bezien.nBij het overgaan naar een ander assurantiekantoor heb ik groots mogelijke moeite moeten doen om Veldhuis aan de wettelijke verplichtingen te moeten laten voldoen. Noodzakelijke gegevens werden niet vrij gegeven om de overstap naar een andere assurantiekantoor mogelijk te maken.... Meer woorden wil ik er niet meer over vuil maken, zodat ik deze nachtmerrie van verraad en bedrog kan vergeten. ASR is in ieder geval >€ 16000-. Rijker geworden aan mij in de afgelopen 10 jaar.
Al vele jaren vaste klant bij Veldhuis Advies. Altijd naar tevredenheid. Vragen per e-mail worden snel beantwoord. Mijn vaste contactpersoon Aalt van Boven denkt ook altijd mee om risico's af te wegen.
Na onlangs een gezinsuitbreiding is het verzekeringspakket in een handomdraai aangepast aan de nieuwe situatie. Direct een nieuwe offerte op de dag van aanvraag, meedenken in het opzeggen van diverse andere partijen, uitstekende service en als klap op de vuurpijl een geweldig attent cadeau n.a.v. geboorte van onze zoon ! In één woord: UITSTEKEND ! Dank jullie wel voor de goede service.nnMet vriendelijke groet,nnDhr. K. Westra
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid