facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veld KozijnTechniek B.V.

Veld KozijnTechniek B.V.

Info

Kunststof, Hout, Aluminium en Stalen kozijnen



"Leveren en monteren van kozijnen, deuren, schuifpuien en vouwwanden in kunststof, hout, aluminium en staal"

"Leveren en monteren van kozijnen, deuren, schuifpuien en vouwwanden in kunststof, hout, aluminium en staal"
Adres: Industrieweg 24c, 4153 BW Beesd
Telefoonnummer: 0345-712030
Stad: Beesd
Route: Industrieweg 24c
Postcode: 4153 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouwbedrijf van den Broek BV Bouwbedrijf van den Broek BV 244 meter Erg vriendelijk personeel
GevelGoed Kozijnen B.V. GevelGoed Kozijnen B.V. 510 meter Alle “gevelzaken” onder één dakGevelgoed is gespecialiseerd in renovatiewerken. U kun...
DecoWolf DecoWolf 763 meter DecoWolf is een webwinkel in bijzondere tuinbeelden en decoraties, oa uit het boeddhi...
Recensies
De drie "koekenbakkers" voor de insiders Jan, Michael en Koen hebben uitstekend werk geleverd! In slechts vier dagen hebben ze alle kozijnen op de begane grond en eerste verdieping vervangen, inclusief schuifpui en voordeur. Daarbij was het ook erg gezellig om deze drie generaties over de vloer te hebben. Wij wilden graag HR+++-glas laten plaatsen, en daar werd bij andere partijen erg moeilijk over gedaan "dat ventileert niet goed" "HR++ is voldoende" "Heeft geen zin als je in zo'n oud huis woont". Zo niet bij Gerrit-Jan, die graag met ons meedacht en ons ongevraagd advies gaf. Zo zijn we bijvoorbeeld bij de aluminium schuifpui uitgekomen, het pronkstuk van de collectie. Bedankt Jan, Michael, Koen en Gerrit-Jan! Hier gaan we nog jaren plezier van hebben.
Vorige week is ons hele huis van nieuwe kozijnen voorzien door firma Veld. Wij zijn zeer tevreden. Het begon met het goede advies van Rene, na ongeveer 3 mnd kwamen Dennis en Rob de kozijnen plaatsen. De mannen hebben zeer netjes en prettig gewerkt. Alles paste precies en alles ziet er erg mooi uit. Communicatie is erg direct wat heel prettig is.Kan dit bedrijf echt aanraden!
We wilden een kozijn laten vervangen omdat het rotte. Gerrit-Jan adviseerde ons echter eerlijk dat het een stuk goedkoper was om het rotte gedeelte te laten repareren. Verder liet hij ons zien hoe het rot was ontstaan, zodat onze kozijnen nog een tijdje goed blijven en we even door kunnen sparen om later alles in 1 keer te laten doen! Verder heeft hij ons nog advies en inzicht gegeven in hoeveel we moeten sparen voor onze toekomstplannen, zoals een schuifdeur naar de tuin. We voelden ons in goede handen bij veld kozijntechniek b.v. en dromen al van een toekomst waarin we ze vragen om ons huis te voorzien van mooie nieuwe kozijnen :.
Wij hebben alle kozijnen en deuren laten vervangen door dit bedrijf. Geen seconde spijt van gehad! Wij kregen al een heel goed gevoel bij de eerste kennismaking met René Goethe die voor ons een offerte maakte. Op basis van zijn duidelijke uitleg en mooie offerte zijn wij in zee gegaan met Veld Kozijntechniek. In een week alles geplaatst door een professioneel team. Uiterst aardige lui ook! De nazorg is ook fantastisch goed. En natuurlijk niet onbelangrijk, de kozijnen en deuren zijn van uitstekende degelijke zware Duitse kwaliteit! Wij zijn erg blij met onze mooie kozijnen en deuren én dit bedrijf dat ze voor ons geïnstalleerd heeft. Wij raden Veld Kozijntechniek dan ook van harte aan! P.S. ze zijn niet eens de duurste maar voor ons de beste ;- Bedankt mannen van Veld Kozijntechniek!
Een aantal maanden geleden een nieuwe buitendeur met kozijn laten plaatsen. Het eerste contact voelde direct vertrouwd. Het plaatsen verliep ook prima. Het belangrijkste, de service: Die is perfect! De deur moest in een later stadium nog een keer afgesteld worden. Dezelfde dag nog werd dit opgelost. Conclusie: top bedrijf met zeer goede service! Veld kozijntechniek, bedankt!
Gisteren en vandaag kozijnen, schuifpui en voordeur laten plaatsen. Alles tot in de puntjes afgewerkt. We zijn er nu al heel blij mee! Contact verliep vlot, alles helder en duidelijk. Leuk, vakkundig team dat alles kwam plaatsen. We hebben een bijzonder fijne ervaring gehad. Mede hierdoor raden we Veld aan. En komen we zeker terug voor een toekomstige renovatie!
TOP-bedrijf! Deze week heeft Veld Kozijntechniek al onze houten kozijnen vervangen voor kunststof met hr++ glas. Vanaf het eerste contact tot en met de oplevering; niets dan lof! Het adviestraject met Rene verliep prettig. Goed en duidelijk advies, heldere en zeer nette prijzen, niet opdringerig en geen gepush. De montage wordt gedaan door een team bestaande uit eigen, vaste mensen. Allemaal vriendelijk, netjes, gezellig en professioneel. Communicatie prettig en soepel, kozijnen ontzettend mooi en netjes gemonteerd met aandacht voor de kleinste details!. Ik heb vier andere bedrijven over de vloer gehad om offerte uit te brengen. Veld was degene die écht de tijd voor je neemt, meedenkt en een goed onderbouwde offerte opstelt. Kortom; aanrader!
Wat een geweldig bedrijf ! Wij hebben in augustus jl. al onze kozijnen 10 stuks laten vervangen door kozijnen met HR++-glas. Ook zijn de Keralitdelen op onze woning vervangen en is er PIR achter aangebracht. Van het voortraject samen met Mark en Rene heldere uitleg en vastlegging van afspraken, die ze ook nakomen, het nagenoeg perfecte en vooral zeer vakkundige uitvoeringstraject in augustus jl. door Michael en zijn team tot en met de nazorg door Gerrit Jan: petje af en een hele dikke duim. Een bedrijf met zeer vakkundige en zeer gecommitteerde mensen, die de klant echt voorop hebben staan en met wie het ook nog eens makkelijk communiceren en afstemmen is. Allicht niet het goedkoopst maar zeker ook niet het duurst - offertes vergeleken. Mark werkt alleen maar met eigen mensen en dus niet met ZZP-ers. Kortom: met Veld ben je er zeker van dat het goed komt ! En zeker niet onbelangrijk: in combinatie met isolatie van de kruipruimte door een ander bedrijf merken we echt dat we minder gas verbruiken. Volgens Toon van Eneco verbruiken we 60% minder gas dan vergelijkbare huishoudens ! Dit bericht is geschreven door Johan Klein.
We zijn meer dan tevreden met de geleverde kwaliteit, communicatie en advies wat een verschil ook itm klank/temperatuur van Veld Kozijntechniek. We hebben meerdere bekende partijen gesproken voor onze finale keuze Veld kozijntechniek werd, het is duidelijk een bedrijf met kundige mensen die specialiseren in hun vakgebied en die ook geven om kwaliteit en hun klanten. We vonden dit heerlijk gezellig iedere dag met zo'n aardige team hier bij ons - ik ben blij dat alles zo goed en vlot is verlopen!
Een zeer professioneel bedrijf met persoonlijke insteek. Goede kwaliteit kozijnen en montageteams die weten waar ze mee bezig zijn én vriendelijk zijn. Onze eerste klus ging om alle kozijnen op de benedenverdieping: Openslaande deuren achter, een raam in de keuken en een nieuwe voordeur. Veld Kozijntechniek zat qua prijs aan de goede kant van de offertes die we hebben opgevraagd en bovendien komt Mark professioneel en betrouwbaar over. We waren na het afronden van de opdracht zo tevreden dat we hebben besloten om Veld ook de andere klussen te laten verzorgen: Een nieuwe schuurdeur, nieuwe kozijnen op de eerste verdieping mét Privalite schakelbaar opaag/transparant glas voor de badkamer en als klap op de vuurpijl een dakkapel op zolder. De flexibiliteit en klantgerichtheid van Veld Kozijntechniek is van grote klasse en de kwaliteit van de producten is perfect. Kortom, een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid