facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veld Auto's

"Ik heb mitsubishi colt gekocht maar toen thuis schakel hij niet goed toen ben ik naar mitsubishi garage geweest had het uitgelezen toen zijden ze schakel tobot stuk was ik toen aangegeven bij hem maar gaf maar 200 euro kosten mij in totaal 750 euro hij zij me alleen gebruikte onderdelen .maar krijg niet gebruiktMij kosten zijn dus. 550 euro."
Adres: Grote Lant 4, Scheemda
Telefoonnummer: 0597671784
Stad: Scheemda
Route: Grote Lant 4



op zoek naar gerelateerd: Veld Auto's SCHEEMDA Marktplaats, Autohandel Davo Scheemda, Autobedrijf Pekela, Auto Gort, Auto kopen Winschoten, Autohuis Zuiderveen, Autowereld occasions, Autobedrijf Heiligerlee
Recensies
Heel vriendelijk en prima uitleg, bedankt! Ik ben nu al een maand in het bezit van mijn Mazda 2 1.5 GTM ben ik heel blij mee. Trouwens, er ontbrak een onderdeel aan de motorkap en ik heb dit onderdeel bij de dealer besteld. Het werd op kosten van de veldauto geregeld en dat verliep super.
Voor de 2e keer een auto hier gekocht, wederom fantastisch geholpen. Erg tevreden met mijn auto, rijdt uitstekend.
Prima garage. Denken met je mee en komen altijd met een goede oplossing mocht er iets zijn. Blij met mijn auto en de goede service.
Gemoedelijk, en goed geholpen zou het aanraden bij anderen.
Ik liep hier een paar jaar geleden langs, op zoek naar een nieuwe auto. Man ooooh man, wat een tering zooi. De ene auto had een lekke band, de andere had opstartproblemen, de andere zag eruit alsof hij een duik in de riolering had genomen. Uiteraard heel snel de benen genomen. Achteraf te horen gekregen dat deze gasten bij de sloop in Duitsland hun auto's scoren Duitse APKs zouden strenger zijn dan hier in Nederland. Lekker goedkoop een autotje mee krijgen, hem een beetje oppoetsen om vervolgens weer door te verkopen, terwijl het vaak wel auto's zijn met een serieus verleden.
Smart gekocht bij Veld auto's. Startmotor bleek uiteindelijk defect. Veld auto's heeft kosteloos de startmotor vervangen door een nieuwe. Rijdt nu weer als een zonnetje. We zijn zeer tevreden.
m'n 2 de auto van Veld weer met glans door de APK. De laatste 3 jaar reeds 2 keer steekproef gehad en geen problemen. Goede en snelle service. dus ben ik een tevreden klant. Auto is pas 17 jaar geworden Ook in 2020 weer goed geholpen, Bij APK 2 dingen gevonden en volgt afkeur, binnen 2 dagen dingen opgelost en door de APK. Wederom PRIMA service.
We hebben er onze auto gekocht. Die komt uit Duitsland vandaan. Weinig kilometers gereden. We hebben hem in een andere garage nog even na laten kijken en nu loopt hij geluidloos. We zijn er heel tevreden over.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid