facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veilinghuis OMNIA

Veilinghuis OMNIA

Info

Veilinghuis Omnia profileert zich sinds 1995 als veilinghuis dat gespecialiseerd is in het organiseren van kunst- en antiekveilingen.

Geschiedenis

Veilinghuis Omnia profileert zich sinds 1995 als veilinghuis dat gespecialiseerd is in het organiseren van kunst- en antiekveilingen. Het aanbod op de veilingen varieert van antiek tot kunst en design. Veilinghuis Omnia is geregistreerd als register veilinghouder en aangesloten bij de Federatie Taxateurs Makelaars en Veilinghouders (TMV).

Veilinghuis Omnia organiseert ca. 5 keer per jaar algemene Kunst & Antiekveilingen, waaronder extra aandacht voor Kunst- en Design. Daarnaast worden internetveilingen georganiseerd.
Voorafgaand aan de veiling vinden kijkdagen plaats waar op een overzichtelijke manier de goederen worden gepresenteerd. Tevens kan de catalogus, inclusief foto’s, ook op deze site worden bekeken. In de catalogus bevindt zich alle nodige informatie over de veilingprocedure en de geveilde goederen.

Inbreng gevraagd voor de komende veiling.

Vakantiesluiting 22 juli t/m 21 augustus 2017

Adres: Albert Plesmanlaan 1u - 1p, 9615 TJ Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598396365
Stad: Kolham
Route: Albert Plesmanlaan 1u - 1p
Postcode: 9615 TJ



op zoek naar gerelateerd: Veilinghuis Groningen, Omnia veiling, Veilinghuis catalogus, Veilinghuis schilderijen, Kunstveiling Groningen, Veilinghuis Klinkhamer, Online veiling antiek en Curiosa, Veiling december
Recensies
Een leuk veilinghuis. Tussen het aanbod zijn vele pareltjes te vinden!
Vriendelijk ontvangst en goede informatie.
De betreffende persoon was eerlijk correct en zeer beleefd. Als ik wat te veilen heb zeker via dit veilingbedrijf! Keurig.....!
Vertaald door Google Uitstekend veilinghuis! Origineel Excellent Auctionshouse!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid