facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veilinghuis De Ruiter

Info

Een veilinghuis met lokaal meer dan 80 taxatielocaties in Nederland en België en een internationaal afzetkanaal via de veilingzaal in Klaaswaal en live meebieden online van waar ook ter wereld.

Geschiedenis

Het gezicht achter Veilinghuis De Ruiter
Begin jaren ‘80 rolden de muntjes en postzegels haast van de keukentafel bij familie De Ruiter. Vader Jaap had een grote passie voor zijn hobby. Het handelen in munten, postzegels, oud speelgoed, etc. was bedoeld voor in de avonduren, maar hij kon er wel dagen mee vullen. Op de postzegelmarkt op het Doelenplein in Rotterdam was hij steevast van de partij.

Echt Nederlands veilinghuis
Dat er ruim dertig jaar later een echt Nederlands Veilinghuis zou staan, met kopers en verkopers uit binnen- en buitenland en serieuze collecties verzamelobjecten, edelmetalen, kunst- en gebruiksvoorwerpen die via het veilinghuis van eigenaar wisselen, dat had De Ruiter sr. toen niet kunnen bedenken. Maar hij staat er inmiddels ook niet meer alleen voor. Zijn zonen druppelden één voor één het bedrijf binnen. In de loop van de jaren werd een schat aan ervaring en een gedreven team aan specialisten opgebouwd. Het familiebedrijf groeide stevig en opgedane ervaring werd in verschillende bedrijven verder uitgebouwd. Objecten veilen was een gekoesterde wens van De Ruiter sr. De steeds groeiende aanwas van objecten en (internationale) klantenkring maakte deze stap mogelijk.

Uitgebreid netwerk en groot bereik
Veilinghuis De Ruiter bemiddelt tussen verkoper en koper. We hechten aan een persoonlijk contact met al onze relaties. De experts van het veilinghuis hebben veel kennis over herkomst, materialen en waarde van kostbaarheden zoals munten en bankbiljetten, juwelen, goud en zilver, kunst en antiek, diamanten en horloges. Het aanbod in de veilingen varieert van iets leuks voor aan de muur tot zeldzame waardevolle stukken. Via lokale, nationale en internationale klantenkring vinden de geveilde voorwerpen hun weg naar de nieuwe eigenaar.

Lokale sfeer
Aan de gevel van veilinghuis De Ruiter in Klaaswaal prijkt een portret van Nederlands meest invloedrijke 19e-eeuwse schilder Johan Barthold Jongkind. Binnen het veilinghuis proef je de sfeer van een traditionele veiling met de ondersteuning en inzet van moderne middelen, zoals de online veilingactiviteiten.

Veilinghuis De Ruiter is lid van diverse vakverenigingen zoals de NVMH (Nederlandse vereniging van Munthandelaren), NVPH (Nederlandse vereniging van Postzegelhandelaren) en IBNS (Nederlandse vereniging van Papiergeldverzamelaars).



"Van harte welkom voor een taxatie van kostbaarheden! Maak hiervoor een afspraak. Dat kan via tel. 0186 – 746 746."
Adres: Industrieweg 24, 3286BW Klaaswaal, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0186746746
ln.retiuredsiuhgniliev@ofni
Stad: Klaaswaal
Route: Industrieweg 24
Postcode: 3286BW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: veilinghuis de ruiter schilderijen, verzamelaarsmarkt klaaswaal, veiling.veilinghuis de ruiter, verzamelaarsmarkt veiling, de ruiter sieraden, de ruiter klaaswaal horloges, veilinghuis rotterdam, de ruiter klaaswaal goud
Recensies
Eigenlijk is het pure oplichting. Hetgeen wat hun bieden is zelfs te min. Je kan het beter gewoon zelf verkopen op een veiligste of marktplaats. Pas op voor hun mooie praatjes je trap er zo in. Doe eerst zelfonderzoek voordat je het bij deze mensen aanbied.
Dit veilinghuis De Ruiter heeft meer dan verwacht voor mij een dikke 10 verdient. De aankopen en afhandeling ervan waren bijzonder prettig ,correct en netjes uitgevoerd. Ik hoop in de toekomst dat het niveau het zelfde blijft. Met dank aan het personeel voor de goede zorg en wenst jullie als team een prettige feestdagen en een gezond 2022. Met vriendelijke groet Gerard de Konink
Nu een aantal keer bij dit veilinghuis gekocht, mooie selectie kunst & antiek. Ben ook zeer te spreken over de persoonlijke aanpak van de proactieve medewerkers. Er wordt echt met de klant meegedacht.
Mijn aankoop was een grote tekeurstelling. In plaats van antiek kocht ik een kavel bewerkt met goudbruinige verf en triplex om het een "authentieke look" te geven. Zo word je dus genept met mooie foto's in de catalogus. Dus koop nooit iets bij dit veilinghuis dat je niet in het echt hebt gezien! En raar natuurlijk dat een veilinghuis goedkeurt dat een kavel met goudbruinige verf bij een Antiekveiling te koop is.
Ben erg teleurgesteld .2serviesjes Maastricht aardewerk , verkocht voor 30 euro zonder mij op de hoogte te stellen. Daar had ik nooit toesteming voor gegeven.Daarvoor een mail gehad dat ik ze op kon halen niet te geloven.
Gewoon eens de rit naar Klaaswaal gemaakt en dan is de verrassing groot. Een prachtig complex, een uitermate vriendelijk en gastvrij onthaal en een leuke inbreng van allerhande spullen. Van modelauto's, schilderijen, zilver, horloges, enz., enz.. Je kijkt je ogen uit. Bieden kan in de zaal maar natuurlijk óók online. Na het bezoek is óók de omgeving de moeite meer dan waard. Helaas duurde de uitbetaling wel wat lang nadat mijn aangeboden spullen waren geveild.
Zeer vriendelijk en behulpzaam goede organisatie, mooie objecten die worden geveild.
Fijne en kundige adviezen over te veilen goederen.
Uitstekende service. Ik word altijd vriendelijk geholpen. Bedankt!
Een goede manier om je waardevolle spullen te laten taxeren en te verkopen.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Veilinghuis De Ruiter met het openbaar vervoer


Klaaswaal, Rijksstraatweg 460 meter
164
174
664
667
669
Klaaswaal, Rijksstraatweg 480 meter
164
174
664
667
669

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid