facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veilinghuis De Eland

Veilinghuis De Eland
Adres: Weesperstraat 110 , Diemen 1112 AP, NL
Telefoonnummer: 020 623 0343
Stad: Diemen
Route: Weesperstraat 110
Postcode: 1112 AP


Openingstijden

Maandag: 10:00-17:00
Dinsdag: 10:00-17:00
Woensdag: 10:00-17:00
Donderdag: 10:00-17:00
Vrijdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: De Eland catalogus, Aftersale de Eland, Veilinghuis de Eland koffers, Veilinghuis de Eland Diemen Schiphol, Weesperstraat 110 Diemen, De Eland Elandsgracht, Veilinghuis de Zwaan, Veilinghuis Amstelveen
Recensies
Leuk veilinghuis waar je nog echt leuke spulletjes kan ontdekken. Werknemers netjes, vriendelijk en behulpzaam.
Voor ons een super uitje. Geweldig veilinghuis,mooie objecten en goede catering.
Mooi veilinghuis. Alles is mooi ruimtelijk geplaatst. Gratis koffie. Parkeer gelegenheid achter het gebouw. Maar is wat onoverzichtelijk en niet al te groot.
Altijd een lekker sfeertje. En helaas is er altijd wel iets van mijn gading. hopelijk gaat het café weer gauw open...
De taxateurs nemen het niet al te nauw met toeschrijvingen. Nu al paar keer gehad dat het gekochte werk niet authentiek was. Jammer!
Vaste bezoeker van de kijkdagen, mooie gelegenheid om voor niet te veel geld echte kunst aan de muur te hebben en op echte meubels te zitten. Lekker restaurant/lunchroom. Goede atmosfeer.
Er staat op de site dat gebreken vermeld zijn . Dat is dus niet het geval. 6 stoelen gekocht waarvan 5 kapot. We kregen uiteindelijk ons geld terug maar de directeur stond ons op zeer onaangename wijze te woord en riep ons na 'tot nooit weer ziens!' We kwamen van ver om de stoelen op te halen , zeker niet voor herhaling vatbaar dus!
Het veilinghuis De Eland is interessant, gezellig en qua objecten zeer de moeite waard. Helaas is de meubelrestaurateur, die aan De Eland betaalt om zijn diensten te mogen aanbieden, niet professioneel. Hij is duur maar kwalitatief slecht en betalingen van duizenden euro's moeten kontant worden afgerekend, inclusief BTW !. zodat hij de inkomsten- en omzetbelasting kan ontwijken.
Altijd mooie spullen met prijzen voor elke portemonnee. Heerlijk om op een van de kijkdagen rond te dwalen.
Taxatie was verkeerd, heb 450 euro ontvangen voor een schilderij wat men niks vond. Zilveren schaal bracht 690 euro op was niet zilver volgens deskundigen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid