facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veiligwonenwinkel.nl

Info

Hang en sluitwerk webshop



"Veiligwonenwinkel verkoopt hang en sluitwerk op internet tegen scherpe prijzen snelle levering en goede communicatie."
Adres: Tjalk 16, 2481CS Woubrugge
Telefoonnummer: +31651341698
Stad: Woubrugge
Route: Tjalk 16
Postcode: 2481CS



op zoek naar gerelateerd: Veiligwonenwinkel review, Veiligwonenwinkel retour, Multiwinkels, Veilig Wonen, Veiligwonenwinkel korting, Veilig Wonen alarm, Veilig Wonen Scan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Es Sloten en Montage Van Es Sloten en Montage 204 meter Goede service, na telefoontje binnen een uur op de stoep. goed advies en prima oploss...
Recensies
Fijne en snelle communicatie! Met spoed iets nodig gehad en konden het gelijk afhalen. Veiligwonenwinkel.nl komt bij ons in het leveranciers bestand!
Goed advies en fijn contact over vervangen sloten. Daarna snelle en professionele plaatsing. Wij zijn zeer tevreden. Bedankt!
Gisteravond 22:00 besteld, vanmiddag al bezorgd.
Paar onderdelen besteld en 71 euro betaald. Niets geleverd sofar. Trage communicatie en minimale antwoorden.. Vrees dat ik de Ing moet inschakeken om het teruggeboekt te krijgen.
Gemaild over versleten onderdeel in M & C Condor cylinder en meteen werd het fabrieks modificatie onderdeel verstuurd. Perfecte service!
We zochten een driepuntssluiting voor een wat oudere deur. De klantenservice heeft ons uitstekend geholpen om de juiste spullen aan te schaffen om zodoende dit klusje snel, doeltreffend en bevredigend te klaren. Ook de levertijd was uitstekend, de dag na het bestellen was alles al binnen. Kortom een prima webshop, chappeau!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid