facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veilig in Venlo.nl

Veilig in Venlo.nl

Info

Veilig in Venlo is hét adres bij u in de buurt op het gebied van camerabewaking en alarmsystemen. Wij bedienen bedrijf en particulier.



"Veilig in Venlo; uw vertrouwde partner en adviseur voor alle security vraagstukken.Neem vrijblijvend contact met ons [email protected]"
Adres: Kaldenkerkerweg 64, 5915 Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0648268358
Stad: Venlo
Route: Kaldenkerkerweg 64
Postcode: 5915


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00

Recensies
Ik heb snel een offerte en advies ontvangen en vervolgens is het camera systeem en alarminstallatie snel en deskundig gemonteerd. Kortom: prima bedrijf om mee te werken, komen al hun afspraken na!
Camera geïnstalleerd op mijn garage zodat ik zicht heb op parkeerplek. Hebben ze volgens afspraak helemaal perfect gemaakt..
2 camera's en een video intercom geïnstaleerd door Johnno. Alles netjes gemaakt en goed uitgelegd. Beeldkwaliteit van de 4K camera's is super, zowel dag als nachtbeeld. Veilig in Venlo een aanrader!
Wij zijn zeer tevreden met het alarm systeem en de camera beveiliging van "Veilig in Venlo". Het bedrijf heeft een super goede service en is altijd bereikbaar.
Meedenkend, vriendelijk en deskundig. Zeer tevreden over de geplaatste installatie. Top bedrijf!
Via collega bij Veilig in Venlo uitgekomen, hij had een zeer positieve ervaring met dit bedrijf. We hebben een zeer deskundig advies gekregen. Afspraken zijn goed nagekomen, en de beveiligingscamera en installatie werken perfect. Fam. Mollen.
Super bedrijf, vanaf 1e afspraak t/m montage super verlopen. Boy is een vakman, werkt alles netjes af en neemt tijd voor de klant. Kan Veilig in Venlo iedereen aanbevelen !
Alles super goed geregeld en geïnstalleerd. No-nonsens bedrijf. Boy en Johnno beiden zeer correct en geven duidelijke uitleg. Goede apparatuur en beeldkwaliteit als beloofd. En indien nodig altijd bereikbaar voor vragen. Top! Aanrader!
Vanaf het eerste bezoek een goed gevoel. Denken goed mee om aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Goede uitleg en kennis van zaken. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken. Plaatsen ging snel en netjes. Ik ben een tevreden klant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid