facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vego Infra

Vego Infra

Info

Vego Infra is een aannemer welke diverse civiele werken kan uitvoeren. Van het renoveren van een brandgang tot een compleet bedrijfsterrein.

Geschiedenis

Verhuur van vrachtwagens, kranen, dumpers en personeel.



"Vego Papendrecht, al meer dan 50 jaar uw vertrouwde adres voor al uw tuinproducten om de tuininrichting van uw dromen werkelijkheid te maken. Wat voor sfeer u ook wenst te gebruiken voor uw tuininrichting, Vego Papendrecht heeft de producten! U kunt bij ons terecht voor bestratingsmateriaal. tuinhout, zand, grond en alles wat u verder nodig heeft voor uw tuin. Doordat Vego Papendrecht al zo lang bestaat, hebben wij een uitstekende band opgebouwd met onze leveranciers. Wij kunnen op hen bouwen en daardoor kunt u op ons bouwen."
Adres: Ketelweg 10, 3356LE Papendrecht
Telefoonnummer: 06-47000621
Stad: Papendrecht
Route: Ketelweg 10
Postcode: 3356LE


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00

Recensies
Over het algemeen zeer te spreken over dit bedrijf. Echter tegels gekocht van excluton, deze geven een zwarte sluier af. Wat alles aantast kleding, schoenen enz. Excluton komt niet met een oplossing, er is geen service vanuit dit bedrijf. Wat blijkbaar een bekend probleem is. Wij hebben de tegels bij Vego gekocht , vanuit hen een oplossing aangedragen gekregen, een beschermlaag voor de tegels, die wij er over heen kunnen smeren. Echter een wat teleurstellende oplossing gezien de kinderen niet in de tuin kunnen komen zonder oude kleding aan. Bezoek past hun schoenen hier op aan. Want de sluier van de tegels maakt vlekken die er met geen mogelijkheid uit gaan. Uit onze omgeving en reviews van excluton blijkt dit bedrijf bekend met deze en andere problemen. Wellicht handig om te realiseren voor de aanschaf, er is geen garantie en geen service bij excluton. Reactie op eigenaar; Bedankt voor jullie reactie. Nogmaals wij vinden jullie een fijn bedrijf, alleen in dit geval is er geen goed passende oplossing aangedragen. Waar waar wel op gehoopt hadden/verwacht hadden na de aanschaf van een volledig nieuwe tuin bij jullie. Nu moeten wij in de toekomst terug keren in de hoop dat er dan wel een oplossing komt als er iets mis is met de tegels?
Met meerdere mensen van dit bedrijf contact gehad en allemaal even behulpzaam en vriendelijk. Communiceren super duidelijk wat kan en wat niet kan en de service is ongekend goed. Ik had een big bag te veel besteld, hoe kom je daar nu weer vanaf? Even gebeld en wordt opgehaald. Kan niet beter.
Heel fijn bedrijf om aankopen te doen. Sommige bedrijven doen net dat stapje extra voor hun klanten.. Vego Papendrecht valt hier zéker onder! Fijn te woord gestaan door Kim ondanks onze uitzonderlijke spoed wensen en uiteindelijk superblij met onze aankoop :
Super lieve mensen zijn super behulpzaam! Werken hard om de klant tevreden te stellen. Net een mooie kerstboom gekocht die ze thuis komen brengen.
Mooie zaak. Veel tegels liggen op het terrein om een goed beeld te krijgen. Leuk geholpen.
Personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam. Als je hier niet kan slagen voor je tuin dan kun je beter een appartement zonder tuin nemen.
Snelle leveringen, goede en vriendelijke service.
Goede ervaring met dit bedrijf,,grote sortering voor alle tuin benodigdheden,beslist een aanrader voor uw tuin te renoveren.
een prima bedrijf. Nadat ik problemen had met een levering van grind is dit binnen korte tijd naar tevredenheid opgelost. Top
Prachtig bedrijf met een schitterend assortiment en zeer veel keuze! Aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid