facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veggie 4U

Veggie 4U

Info

Veggie4U is dé veganistische en vegetarische supermarkt, gespecialiseerd in nationale en internationale vegan en veggie producten van topkwaliteit!

Geschiedenis

U leeft bewust, u wilt gezond en diervriendelijk eten, dan hoort u tot de groeiende groep mensen in Nederland die een veganistische lifyestyle heeft.

Veggie4u voorziet in de behoefte aan een gespecialiseerde supermarkt op het gebied van veganistische en vegetarisch producten.

U zult alle benodigdheden voor uw veganistische en vegetarische maaltijd bij Veggie4U vinden. U vindt hier ook smakelijke recepten voor vegetarische gerechten. Hebt u een dag geen zin om te koken? Geniet dan van één van de vele gezonde , complete kant-en-klaar maaltijden die u in een handomdraai op tafel tovert: veganistische/vegetarisch, gezond en makkelijk !
Veggie4U biedt vlees- en visvervangende producten op basis van soja, gluten, bonen en lupine zoals veganistische en vegetarische burgers, worstjes, kipstukjes, nuggets, ham, vissoorten zoals, tonijn zalm en nog veel meer.

Producten

Vegetarisch en Veganistische levensmiddelen



"Veggie4U is dé veganistische en vegetarische supermarkt, gespecialiseerd in nationale en internationale vegan en veggie producten van topkwaliteit!"
Adres: Weimarstraat 76 , Den Haag 2562 HA, NL
Telefoonnummer: 070 767 0069
ln.u4eiggev@ofni
Stad: Den Haag
Route: Weimarstraat 76
Postcode: 2562 HA


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-19:00
Woensdag: 10:00-19:00
Donderdag: 10:00-19:00
Vrijdag: 10:00-19:00
Zaterdag: 10:00-18:00
Zondag: 12:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: veggie 4u kortingscode, vegan webshop belgie, vegan online bestellen, veggie4u webshop, vegan webshop, vegan mission, vegan supermarkt online, vegan online shop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sunderban Asian Supermarket Sunderban Asian Supermarket 424 meter Wordt altijd goed geholpen. Samosa vers is erg lekker daar.
Bonus Supermarkt Bonus Supermarkt 433 meter Altijd aardige mensen en in voor een gezellig praatje als mijn pakketje daar wordt be...
Supermarkt Berfin Supermarkt Berfin 547 meter
7 Nights 7 Nights 554 meter Evening Shop 7 Nights is een geweldige plek om 's avonds boodschappen te doen, mede d...
Riso Supermarkt Riso Supermarkt 833 meter Nette winkel, vrolijke mensen!
Kelly's Expat Shopping Kelly's Expat Shopping 933 meter Leuke winkel met veel keus vooral Amerikaanse en Engelse producten heb een leuk cadea...
Mikros Supermarkt Mikros Supermarkt 965 meter
Islam Slagerij en Supermarkt Casablanca Islam Slagerij en Supermarkt Casablanca 1 km Zijn erg vriendelijk en kip en vlees is ook erg goed en lekker
Tina Supermarkt Tina Supermarkt 1 km Avondwinkel met alle gemakken van dien. Broodjes, beleg, melk, enzovoorts! Ook de sli...
Mira Supermarkt Mira Supermarkt 2 km Vriendelijke mensen en een redelijk uitgebreid assortiment
Sapore Sapore 2 km Goede melanzane, maar je betaald niet de prijzen die op de kaart staan. Bij ons ronde...
SPAR SPAR 2 km
SPAR SPAR 2 km
Jumbo Jumbo 2 km Jumbo Anemoonstraat, De winkel voor al uw boodschappen Waar klanttevredenheid centraa...
Supermarkt Middelandse Zee Supermarkt Middelandse Zee 2 km Geweldigste supermarkt vriendelijke behulpzaam personeel.
Supermarkt de Best Supermarkt de Best 2 km Grote diversiteit aan spullen. Snacks, brood, frisdrank, sterke drank, beleg, schoonm...
Recensies
Zo blij met al die vegan artikelen. Open in Voorburg asjeblieft ook zo,n winkel
Een kleine supermarkt maar met een groot aanbod aan volledig vegetarische producten en dieetproducten. Behalve een scala aan alternatieven voor vlees ook voor vis, kreeft, kip en garnalen. Niet alleen voor de vegans, maar ook als je bijvoorbeeld een schaal- en schelpdieren allergie hebt. Conserven, versproduchten en diepvries. Ook zijn er bereidde maaltijden te koop. Behulpzaam personeel welke goed op de hoogte is van het assortiment.
Een supermarkt met surinaams-hindoestaanse achtergrond speciaal voor de veganist. Veganisme, dat alle producten van dierlijke oorsprong afwijst, is wel een flinke stap verder dan vegetarisme, dat nu wat meer sociaal geaccepteerd is, al zie je wel steeds meer gerechten van beide op menu's van restaurants. Ik ben zelf geen veganist, wilde wel eens binnen kijken en ben hier met een vriendin geweest die hier veel van af weet. Hier vind je vegetarische producten zoals oestersaus gemaakt van paddenstoelen en de hele diepvriescollectie van De Vegetarische Slager hier zijn ook de gamba's verkrijgbaar. Daarnaast dus veel vegan: ei-vervangers, allerlei soorten vegan kaas o.a. van de Nederlandse Charly's, verzorgingsproducten, maar ook basisproducten om zelf van alles te maken. Daarnaast hebben ze een uitgebreide website met producten, die je ook kan checken voordat je naar de winkel gaat. Ze maken ook lekkere verse broodjes met vleesvervangers op basis van soja. Als laatste hebben ze veel spullen met een Hindoestaanse achtergrond zoals kruiden, wierook en Indiase vegan kant-en-klaarmaaltijden. De eigenaren zijn vriendelijk en begaan en weten daarom veel over de producten. De prijs van de producten varieerd van normaal geprijsd het merendeel - hetzelfde in vergelijk met andere zaken - tot prijzig een paar. Ik zeg prijzig omdat ik het vergelijk met een soortgelijk product in een gewone supermarkt zoals kaas van zuivel bijv., maar voor veel zaken geldt ook voor non-vegans als je wat bijzonders wilt, een delicatesse, je toch wat meer moet neerleggen. Groente en fruit wordt hier overigens niet verkocht, dus die zal je elders moeten halen.
Altijd gezellig en alles voorradig. En de mensen zijn altijd in voor een praatje.
Persoonlijk verwacht dat de supermarkt wat groter was met een ruimer assortiment zoals een normale supermarkt. Je kunt Veggie 4U zien als de aanvulling van producten op een normale supermarkt met vegetarische/veganistische product. De prijzen liggen naar mijn gevoel gemiddeld net wat hoger voor bepaalde producten dan dat je bij bijv. Oriental zal zien. Het voordeel van deze supermarkt is dat alles Veggie producten bij elkaar liggen en dat de supermarkt zelf ook producten maakt en verkoopt. Het is het zeker waard om een keer langs te gaan. Ze hebben marshmellows zonder gelatine, een reden om te gaan!.
Winkel in weimarsstraat met allerlei vegetarische hapjes en heerlijke broodjes en gebak!
Dit is een fantastische winkel voor vegetariërs en veganisten, waar je speciale producten kan vinden die verder moeilijk verkrijgbaar zijn. Het assortiment is duidelijk met zorg en oog voor kwaliteit geselecteerd. De belegde broodjes zijn ook erg lekker!
Meer dan helft van 30 gewenste producten niet op voorraad. Houdbaarheid van de Tonijn van Naked zou reeds verstreken zijn voordat hij in huis is. Ook geen antwoord gekregen op vraag of Tofurky nog beschikbaar wordt. Kortom: leuk aanbod - helaas is er nooit genoeg tegelijkertijd om een grote bestelling te plaatsen.
Een heel uitgebreid assortiment, ook veel glutenvrije spullen. Hele aardige mensen.
Ruime keuze aan allerlei vegetarische en veganistische producten, ook heel veel vlees- en visvervangers, maar jeetje wat is het duur allemaal! Sommige producten die hier verkocht worden kan je ook gewoon in de grotere supermarkt kopen, maar worden verkocht voor 1,5x de supermarktprijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid