facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vegetarisch en Visrestaurant It Pottebakkershûs

Vegetarisch en Visrestaurant It Pottebakkershûs

Info

Biologisch Vis- en vegetarisch restaurant It Pottebakkershûs is een museum over het Workumer pottenbakkers ambacht. Lunch of diner in een bijzondere sfeer!

Geschiedenis

Restaurant It Pottebakkershûs is met recht een bijzonder restaurant waar duurzame voeding een belangrijke plaats inneemt. In eigen keuken bereidde gerechten, tapas en gebak.
Ook in onze groepsruimte kunnen wij een lunch, diner of buffet voor u verzorgen.



"Restaurant It Pottebakkershus aan de Merk in Workum is gevestigd in een historisch pand en ademt veel sfeer. Gasten kunnen hier genieten van diverse Friese speciaalbieren, mooie wijnen en van smaakvolle gerechten bereid met Friese streekproducten. Persoonlijke aandacht voor de gasten en kwalitatief goed eten staan voorop."
Adres: Merk 18, 8711 cl Workum
Telefoonnummer: 0515541900
Stad: Workum
Route: Merk 18
Postcode: 8711 cl


Recensies
Afgelopen dinsdagavond met z’n vieren gegeten. Erg lekker, gezellig en een erg vriendelijke service van gastheer en medewerkster ! Ga zo door! Vegetarische menuopties: Ruime en verrassende vega keuzes
Wat een ontzettend mooi restaurant en likuur/olie-brouwerij. Eten is heerlijk en word gecombineerd met de delicatessen van de brouwerij. Restaurant is net heropend met een vriendelijke en gastvrije gastheer/ bedienend personeel. Zeker een aanrader voor lunch/diner met aansluitend de proeverij van likeuren.Eten: 5/5
Hier vanavond heerlijk gegeten in een bijzondere sfeer. Dit restaurant is net geopend maar een bezoek meer dan waard als je in Workum bent. Gastvrij , super bediening en verrassend eten wat wil je nog meer.
Van een heerlijke lunch genoten op het zonovergoten terras. Vriendelijke bediening. Aanrader. Een bezoek aan de likeur brouwerij is ook zeker de moeite. Veel keuze met mogelijkheid tot proeven.
Heerlijk gegeten.zeer gezellig, erg gemoedelijk lekker gegeten en de heerlijke uitleg van de gastheer maakte het compleet. Zie uit naar de volgende uitstapje.Eten: 5/5
Leuke plek met rustig terras met prachtige zonsondergang. Heerlijk gegeten
Heerlijke winkel met goed eten. Ouderwets goede bediening in een mooie zaak. Ook leuk arrangement met eten, museum en gemaal. Van harte aanbevolen deze zaak waar ook de gebakken potten en kopjes te koop zijn.
Heel gezellig restaurant. Super high tea gehad afgelopen zondag voor 20 personen. Echt erg lekker allemaal. Goed georganiseerd door de leuke jongedames. Een dikke pluim.
Gelukkig! Geen gemakzuchtige keuken. Meer dan voortreffelijk gegeten!!
Fantastische locatie, met o.a. heerlijke koffie en gebak, met om je heen het prachtige aardewerk, genieten!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid