facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Vega Life

Vega Life

Info

VEGA-LIFE Fashion, lifestyle and more

Geschiedenis

VEGA-LIFE is al meer dan tien jaar actief als postorder bedrijf en webwinkel voor vegetarisch en veganistisch Nederland. In de winkel wordt een breed assortiment producten verkocht, zoals vegetarisch verantwoorde schoenen, riemen, tassen maar bijvoorbeeld ook verantwoorde kleding, dierproefvrije cosmetica en (kook)boeken.

Onze taak

Meer mens, dier en milieuvriendelijke producten!

Label

VEGAN. FAIR. BIO, ECO. Mode voor hem en haar, veganistisch accessoires en schoenen, natuurcosmetica en nog veel meer .....

VEGA-LIFE

Winkel

Singel 110
1015 AE Amsterdam
Tel. 020 620 40 97
E-mail: [email protected]

Hoofdkantoor

Brempark 60
Postbus 7301
2701 AH Zoetermeer
Tel: 079-342 45 66
Fax 0842-111789
E-mail: [email protected]

Producten

schoenen, riemen, tassen, kleding, lingerie, cosmetica, boeken, diervoeding en nog veel meer. En natuurlijk alles vegetarsich / veganistisch verantwoord! De kleding en lingerie zijn zo veel mogelijk van Eco kwaliteit.

Adres: Nieuwe Hoogstraat 3a , Amsterdam 1011 HC, NL
Telefoonnummer: 020 620 4097
ln.efil-agev@ofni
Stad: Amsterdam
Route: Nieuwe Hoogstraat 3a
Postcode: 1011 HC


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-17:00


op zoek naar gerelateerd: vega life schoenen, vegan schoenen online, vega-life kortingscode, vegan kleding, vega life slippers, vegan winkel amsterdam, vegan schoenen rotterdam, vegan winterschoenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
local fanatic local fanatic 25 meter
WeSC WeSC 67 meter Geweldig zo leuk
Rood Rood 385 meter Aangemeld met duidelijke zorgvraag lees--> leer/onderwijsbehoefte voor reguli...
Stradivarius Stradivarius 508 meter Na een bestelling geplaatst te hebben, mijn moeder althans, wil ze hem annuleren ivm ...
River Island River Island 511 meter Woensdag een jas besteld en betaald +12euro extra om volgende dag te leveren. Volgend...
Haberdashery Haberdashery 515 meter
Zara Zara 516 meter
Desigual Desigual 519 meter Super mooie winkel!degelijke kwaliteit en veel variatie voor mannen en vrouwen! Aanra...
PopCult PopCult 553 meter THE merchandise shop in Amsterdam, now with online delivery to 28 countries. www.pop...
Costes Costes 556 meter
local fanatic local fanatic 573 meter
Subliminal Subliminal 617 meter
Hennes en Maurits Hennes en Maurits 618 meter
Superdry Superdry 622 meter Leuke winkel veel keuze.
MagBag MagBag 644 meter Brede collectie aan koffers en rugtassen van verschillende merken en materialen zowel...
Wolf & Pack Wolf & Pack 695 meter
Recensies
Super fijne winkel, zeer vriendelijk personeel waar je met aandacht en geduld wordt geholpen. Kwalitatief hoogwaardige spullen en goed advies.
Uitermate positieve ervaring met deze winkel. Heel klantvriendelijk te woord gestaan en goed geadviseerd. Ze maakt het zich er zeker niet makkelijk af dacht heel goed mee. Door corona perikelen ditmaal telefonisch contact gezocht maar zodra er weer wat meer mogelijk is reis ik zeker af naar Amsterdam om deze winkel in het echt te gaan bezoeken.
Vandaag ben ik naar deze winkel geweest om laarsjes van veganistische leder te kopen. Jammer genoeg hadden ze mijn maat niet in de modellen die ik mooi vond. Toen ik de eigenares dit vertelde, begon ze een uitleg tegen mij over de modellen en de kleuren die beschikbaar zijn in dat model. Haar toon en manier van uitleggen waren zeer neerbuigend en alsof ik achterlijk was. Toen ik haar vertelde dat ik wel een andere keer zou terugkomen, reageerde ze zeer geïrriteerd en zei ze zelfs in het Nederlands "zeg dan toch: laat maar zitten" tegen haar collega omdat ze dacht dat ik geen Nederlands verstond. Bovendien waren er nog andere klanten aanwezig in de winkel die dit konden horen. Zeer onprofessioneel en kinderachtig. Jullie zijn mij kwijt als klant terwijl ik anderszins oprecht veel zou hebben uitgegeven in jullie winkel.
Fijne winkel met mooie en verantwoorde spullen. Ik ben heel blij met mijn nieuwe warme laarzen en lippenstift. Ze hebben oomveel vegan kook boeken. De vriendelijke winkeldame is een verademing.
Een breed assortiment zodat je een ruime keuze hebt, goede kwaliteit en prettige communicatie zijn een paar van mijn positieve ervaringen met deze leverancier. Daar voeg ik nog klantvriendelijkheid en een klantgerichte houding aan toe. Zeer de moeite waard als u duurzaamheid, respect voor de natuur en milieu een warm hart toedraagt.
Hier kan ik als veganist altijd terecht voor mijn schoenen en riemen. Prima winkel. Alleen het dierenvoer dat ze verkopen, tjah. Een kat of hond een vegetarische voeding geven die vol zit met granen is vragen om problemen. Die dieren hebben een verhoogde kans op lever- en nierproblemen. Een carnivoor kun je nu eenmaal niet omtoveren tot herbivoor. De keuze om veganist of vegetarier te worden kun je alleen voor jezelf maken, niet voor anderen en al zeker niet voor je huisdier!. De nieren krijgen echt een opdonder van al die granen. Sta niet raar te kijken als je later hoge kostenposten krijgt bij de dierenarts omdat je dier van alles mankeert. Ik zou ook graag willen dat mijn katten geen vlees aten, maar helaas zo is de wereld nu eenmaal. Als je er niet tegen kunt dat je dier vlees eet neem dan een hamster of konijn, maar geen hond of kat. Door deze laatste twee hun natuurlijke voeding te ontzeggen vraag je om gezondheidsproblemen op langere termijn, want alleen taurine in een plantaardige voeding voor een kat is echt niet genoeg.
Fijne winkel om zowel langs te gaan als online bij te bestellen. Vriendelijke mensen die altijd bereid zijn om veel moeite te doen voor de klant! Producten die ze verkopen zijn ook van goede kwaliteit.
Niet erg grote, maar leuke winkel met breed assortiment. Leuk geholpen en super blij met m'n vegan schoenen! Iedere stad en dorp zou zo'n winkel en dan liefst heel veel groter moeten hebben!
Fijn email contact met medewerkster nav een vraag over een bestelling. Zeer klantvriendelijk ! Besteld Nomadics schoenen, geweldig fijne , leuke en duurzame schoenen. waarmee je ook goed kunt lopen. Leuk ook ,zakje bijvriendelijk bloemenzaad gekregen bij de bestelling!
Wat een ontzettend fijne winkel! We zijn goed geholpen en de eigenaresse wist vol passie veel over haar producten te vertellen. We komen graag nog heel vaak terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid