facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veerplein & Maasplein Zwijndrecht

Veerplein & Maasplein Zwijndrecht

Info

Het Veerplein, Maasplein & Maasboulevard Zwijndrecht. Winkelen, Eten, Uitgaan en Genieten in een stukje historisch Zwijndrechtse waard aan de Oude Maas.

Geschiedenis

Het Veerplein, Maasplein & Maasboulevard Zwijndrecht. Winkelen, Eten, Uitgaan en Genieten in een stukje historisch Zwijndrecht en omstreken aan de Oude Maas.

Eén van de mooie plekjes van Zwijndrecht is het Veerplein & Maasplein. Vanaf deze plek heeft men een prachtig zicht op Hollands oudste stad, Dordrecht.

Van oudsher is het Veerplein en omgeving een brandpunt van activiteiten met name omdat omdat hier het veer naar Dordrecht afmeert.

https://www.facebook.com/Veerplein.Zwijndrecht

Adres: Veerplein & Maasplein, 3331 LE Zwijndrecht (Nederland)
Stad: Zwijndrecht
Route: Veerplein & Maasplein
Postcode: 3331 LE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van den Boogaart visspecialiteiten Van den Boogaart visspecialiteiten 693 meter Hele goede haring, vers schoongemaakt, terwijl je wacht! En als traiteur, ziet het...
Van den Bor Visspecialiteiten Van den Bor Visspecialiteiten 2 km Portie kibbeling met saus is altijd heerlijk vers! Aanrader!
Eierhandel Egg-sellent Eierhandel Egg-sellent 3 km Heerlijke eitjes, met de bolderkar aan huis bezorgd, goed voor de persoonlijke ontwi...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid