facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veerdam

Veerdam

Info

Luxe appartementen in Krimpen aan den IJssel! Een prachtig appartementencomplex met 22 appartementen, twee penthouses en onder het complex een parkeergarage. Dit alles met uitzicht op de IJssel.

Adres: Jan Tomstraat 6, 2940 AB Lekkerkerk
Telefoonnummer: 0180 - 661766
Stad: Lekkerkerk
Route: Jan Tomstraat 6
Postcode: 2940 AB


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonen in de Kragen Wonen in de Kragen 666 meter Wonen in de Kragen telt zestien eengezinswoningen, vier terraswoningen, tien twee-ond...
Mooimaker Mooimaker 1 km Sikar heeft bij ons de muren geverft en flafonds gewit. Goed gedaan en komt netjes zi...
Unique Wonen Unique Wonen 1 km Hele slechte service koop een kast van 4000 euro wordt eerst de deur kapot geleverd m...
Recensies
Mooie en snelle overtocht en de pond gaat redelijk snel naar de overkant. .....maar mensen mensen mensen. ...in de auto en op de fiets...blijf rustig en rij aan de goede kant ...niet dwars over de afrit de kade op....je rijdt al langzaam met de fiets en veel auto's geven een poepje gas het holletje op....straks hebben de auto's het weer gedaan als een een bandenspoor over je voorhoofd zit
Prima en snelle veerdienst op mooie route naar Rotterdam. Ik reis per bromfiets. En moet sinds enkele jaren gebruik maken van het smalle pad op de pont voor fietsen. Voorheen stond ik rechts voor de auto's en kon direct de reis bij aankomst vervolgen . Nu moet je tussen de fietsen van links naar rechts rijden en voor de auto's die de pont weer op willen. Al met al niet prettig en onveilig voor de brommers.
Waren er op een niet te druk tijdstip maar waren snel aan de "overkant" voor een redelijke prijs. Afgerekend door een dame met prachtige Koningsdag nagels!
Ouderwets overgevaren van Kinderdijk naar Krimpen. Schipper mocht ik overvaren??? Ja dus
Geweldig alternatief om de files A16 te vermijden. En even relaxen op de veerboot. Vriendelijk personeel.
Heerlijk met de pont over Beter dan omrijden Aardige mensen, altijd effe een kort praatje met iedereen Doen echt hun best voor je !!
Mooie veer en snelle overtocht.
Vaart met korte intervallen, ook als het minder druk is. Bij zonsondergang mooie foto's gemaakt van de skyline van Rotterdam. Altijd vriendelijk personeel.
Met de brandstofprijzen van tegenwoordig een goed alternatief om een flink stuk af te snijden. Met de 10 rittenkaart ben ik met de pont goedkoper uit en sneller op mijn bestemming. Zeer vriendelijk personeel. Blij met deze mogelijkheid. Zelfs met dit baggerweer nog vriendelijke gezichten....chapeau....
Goedkoop en snel. Veerboot vaart constant op en neer tussen Krimpen aan de IJssel en Kinderdijk. Een retourtje duurt ongeveer een kwartiertje dus zo lang sta je maximaal te wachten. Vaak sta je hier minder lang.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid