facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veerbedrijf de Visser BV

Veerbedrijf de Visser BV

Info

Veerbedrijf de Visser vaart tussen Kinderdijk en Krimpen aan de Lek, voor voetgangers, fietsers, auto's, motoren, campers en bussen.

Pinnen aan boord is mogelijk.

Adres: veerdam, 2961 AZ Kinderdijk
Stad: Kinderdijk
Route: veerdam
Postcode: 2961 AZ



op zoek naar gerelateerd: Tarief pont Krimpen aan de Lek, Pont Krimpen aan de Lek Ridderkerk, Veer slikkerveer Kinderdijk, Veerpont Ridderkerk, Veerdienst Bergambacht, Pont Lek Schoonhoven, Pont Lekkerkerk, Pont Schoonhoven tarieven
Recensies
Vrij aardig was een keer pontkaart vergeten maar mocht gewoon overvaren
Vriendelijke mensen die op de pont werken. Ga altijd op de fiets, ruimte genoeg en ik vind de overtocht altijd leuk.
Sluiproute om de Brienenoord- en Algerabrug te mijden als je in de Krimpenerwaard woont. Vooral druk vanuit de Krimpenerwaard rond de spits.
Goedkoop en snel. Veerboot vaart constant op en neer tussen Krimpen aan de IJssel en Kinderdijk. Een retourtje duurt ongeveer een kwartiertje dus zo lang sta je maximaal te wachten. Vaak sta je hier minder lang.
Hier moet je eens gebruik van hebben gemaakt. Bij ons kwam een vriendelijke dame bij de auto om af te rekenen. Ook kun je er pinnen als je even geen losgeld bij je hebt.
wat een veerboot moet doen je naar de overkant brengen.
Aardig personeel dat met je meedenkt. We gingen met 4 personen de oversteek maken, de conducteur vraagt ze of je ook terug komt. Na bevestiging zegt ze dat je dan beter een 10 rittenkaart kan kopen. Dat is nog eens service.
Leuk hoor, oer-Hollands en vrienelijk personeel.
Gebruik de veer al 5 jaar altijd vriendelijk personeel echt fantastisch.
Vaart gewoon weg als ik aankom
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid