facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VeenstralFritom

VeenstralFritom

Info

Uniek in logistiek!

Veenstra|Fritom is een familiebedrijf dat zich met 110 eenheden bezig houdt met binnenlandse distributie, Eurogroupage® en warehousing. Met onze zusterbedrijven beschikken wij over meer dan 500 eenheden.

Geschiedenis

Veenstra|Fritom is een familie bedrijf dat dit jaar 85 jaar bestaat en is uitgegroeid van een transport bedrijf naar een logistiek dienstverlener die zich bezig houdt met binnenlandse distributie, Eurogroupage® en warehousing. Wij willen dat een opdrachtgever bij Veenstra|Fritom denkt aan logistieke rust. Want dat is namelijk waar we goed in zijn: het uit handen nemen van de logistieke zorg van een opdrachtgever. Doordat wij de ontwikkeling, uitvoering en bewaking van de logistieke processen op ons nemen, kan de klant zich richten op zijn kernactiviteit: het fabriceren of verhandelen van goederen. We kijken naar wat de klant nodig heeft en zoeken daar de beste logistieke oplossing bij. Deze oplossing kan liggen in transport van A naar B maar ook in Warehousing of Logistiek Engineering. Met de nieuwe dienst Logistiek Engineering biedt Veenstra|Fritom sinds kort onafhankelijk advies en begeleiding bij supply-chain vraagstukken.

Veenstra l Fritom is een dynamisch bedrijf. Wij streven naar topkwaliteit door middel van flexibiliteit en werken vanuit goede menselijke relaties.

Adres: Lytshuzen 26, 8621 XG Heeg
Telefoonnummer: 0515-445678
Stad: Heeg
Route: Lytshuzen 26
Postcode: 8621 XG



op zoek naar gerelateerd: Veenstra|Fritom Facebook, Veenstra Reizen, Fritom Group directeur, Veenstra busreizen, Veenstra|Fritom portal, Transport Heeg, Veenstra fritom tracking, Veenstra vrachtwagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MLH Trans MLH Trans 529 meter Speciaal transport Nationaal en Internationaal transport VCA gecertificeerd 4 x 2 Da...
Recensies
Fijn bedrijf om mee samen te werken. Het onmogelijke mogelijk maken in logistieke dienstverlening!
Wordt meteen goed ontvangen en geholpen
prima transporteur ,, snel geladen en gelost
Vriendelijk volk
Je moet uitstappen om op een knop te drukken dan doen ze de poort open . Verder een fijn bedrijf
Beste bedrijf ooit aanrader om te werken
Goede transporteur, komen altijd netjes de afspraken na en hebben vriendelijke chauffeurs.
Moest lossen duurde te lang
Prima bedrijf om te werken.
Één prachtig mooi bedrijf.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid