facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veenstra Reizen

Veenstra Reizen

Info

Bij Veenstra Reizen vindt u scherp geprijste reizen, dagtrips, groepsuitjes en schooltrips. Ook voor touringcarverhuur bent u bij ons aan het juiste adres.

Adres: Einsteinstraat 7, 9285 WN Buitenpost
Telefoonnummer: 0511-541809
Stad: Buitenpost
Route: Einsteinstraat 7
Postcode: 9285 WN


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:30
Dinsdag: 08:30 - 17:30
Woensdag: 08:30 - 17:30
Donderdag: 08:30 - 17:30
Vrijdag: 08:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Veenstra Reizen Denemarken, Veenstra Reizen Cotswolds, Veenstra Reizen Vacatures, Veenstra Reizen Oekraïne, Klaas Veenstra Reizen, Meerdaagse reizen, Veenstra Reizen Rügen, Dag Reizen
Recensies
Een zeer degelijk en sollied bedrijf vooral in deze moeilijke tijd.
Mooi bedrijf.
Prima verzorgt, en de chauffeur was uitstekend
Fabrieksreis naar scheepswerf en Airbus in Duitsland geboekt als cadeau voor onze ouders. De reis viel in zeer goede aarde. Het leek wel Discovery, maar dan zonder tv! De accommodatie en het verloop van de reis waren uitstekend geregeld.
Reis gemaakt naar scheepswerf Meyer, Mercedes en Airbus vliegtuigfabriek in Duitsland. Alles goed geregeld en.. een prettige en ongedwongen sfeer. Iets meer beenruimte zou mooi zijn, maar was goed te doen.
2 jaar geleden jaar mee geweest naar de kerstmarkt in Bremen was prima.Jammer genoeg dit jaar voor Oberhauzen geen opstap plaats bij Qautebras.Anders waren we dit jaar weer mee geweest.Zal nu kijken bij een ander maatschappij. Gezellig stel de busschauffer met zijn vrouw.
Vanmiddag op een minirotonde bijna aangereden door een bus van Veenstra Reizen. Tot mijn verbazing zat er een chauffeur in een soort clownspak achter het stuur met daarnaast een blonde dame. Wat een geweldige reclame!
Goede service als touringcar bedrijf.
Prachtige stedentrip gedaan met Veenstra, vlotte chauffeur, nette bus en fijne service.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid