facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veenloopcentrum Weiteveen

Veenloopcentrum Weiteveen

Info

Particulier initiatief van dorpsbewoners om onder begeleiding van gidsen veenlopen aan te bieden in het Natuurreservaat Bargerveen.

Geschiedenis

Veenloopcentrum Weiteveen.

Het Veenloopcentrum Weiteveen is een particulier initiatief van dorpsbewoners om onder begeleiding van gidsen veenlopen aan te bieden in het Natuurreservaat Bargerveen.

Het Veenloopcentrum nodigt u uit om kennis te maken met hoe de nonnen en pioniers in het verleden leefden in een dorp midden in het veen. In het naastgelegen Natuurinfocentrum kunt u veel te weten komen over de flora en fauna van dit unieke stukje Drenthe.

U kunt ook zonder gids het natuurgebied ontdekken en beleven. Vanaf het Veenloopcentrum starten door Staatsbosbeheer bewegwijzerde fiets- en wandelroutes en een speciale smokkelroute voor jong en oud.

In het Veenloopcentrum, gevestigd in de voormalige R.K. Pastorie kunt u ook overnachten. Het Veenloopcentrum beschikt over 4 gastenkamers met eigen douche en toilet. Na het wakker worden staat er een heerlijk ontbijtje voor u klaar, verzorgd door de vrijwilligers.

Adres: Zusterweg 17, 7765AX Weiteveen
Telefoonnummer: 0524-541458
ln.murtnecpoolneev@ofni
Stad: Weiteveen
Route: Zusterweg 17
Postcode: 7765AX



op zoek naar gerelateerd: natuurgebied weiteveen, weiteveen bed en breakfast, schaapskooi weiteveen, schaapskooi weiteveen openingstijden, wandelroutes weiteveen, schaapskooi weiteveen wandelen, zusterweg 17 weiteveen, veenpark weiteveen
Recensies
Leuke B&B gerund door vriendelijke vrijwilligers. Kamer eenvoudig, maar prima voor 1 of enkele nachten. De gemeenschappelijke ruimte is prettig, net als het drinken dat je zelf kunt pakken. Ontbijt is voldoende uitgebreid om de dag aan te kunnen. Wij lopen het Noarberpad en de accommodatie ligt hieraan. Heel fijn na 27 km vanuit Emmen.
In april hier 1 nacht doorgebracht. Er staat een briefje op de voordeur dat er niemand aanwezig is en dat je een nr moet bellen. Nadat we dat gedaan hebben duurt 't een paar minuten en dan komt er een vriendelijke man op een fiets het gebouw openen. We krijgen een glaasje drinken aangeboden en een en ander wordt ons uitgelegd. Daarna gaan we naar onze kamer op de eerste verdieping. Het is een oude pastorie. Er is geen lift aanwezig. Kamer ziet er keurig uit. Badkamer ook. Er is een kluisje aanwezig. En op de gang staan een koelkastje een magnetron, waterkoker met koffie en thee in een doos. De bedden slapen heerlijk Om 8.30 u wordt het ontbijt geserveerd beneden. 2 vriendelijke dames begroeten ons. Het ontbijt is niet overdadig maar wel gewoon oké verder. Een zacht gekookt eitje. Wit en bruin brood en krentenbrood. Crackers, verschillende soorten beleg zoet vlees en kaas. Jus d"orange, melk thee of koffie. 10 u uitchecken. Een hele rustige locatie. Waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Een echte aanrader.
Nette en schone B&B. Na het nummer te hebben gebeld dat ik er was. Stonden binnen korte tijd bij me. Netjes uitleg gehad. Goed geslapen. Ontbijt was ook prima voor elkaar. Dit B&B word verzorgt door vrijwilligers. Allen heel vriendelijk. Wie weet kom ik nog wel een keer terug. Als ik in de buurt moet zijn.Kamers: 5/5
Kom hier al drie jaar naar volle tevredenheid. Kamers: Authentieke inrichting zinder overdadigheid. Schoon en netjes Bijzondere details: Vlakbij het mooie natuurgebied Bargemerveen.
Prima maar voor een nacht slapen maar zeer gedateerd
Een dag wildlands zoo en daarna nachtje hier geslapen. Was nog nooit in een b&b geweest. Maar deze ervaring was top. Goed het is niet super de luxe. Maar het is een mooi oud gebouw. Dat worst gerund door vrijwilligers en dat is echt top. Fijne lieve service. Veel informatie over de omgeving. Veel wandelroutes en fietstochten. Zeker voor herhaling vatbaar
Ja super plek. Ligt voor het Noarboarpad ongeveer op de helft van 2 etapes. Vrijwilligers zijn zeer betrokken bij het gebouw en de geschiedenis. Ze zorgen voor een perfect ontbijt. We waren al met al zerr verrast
Tijdens de boortoren wandeltocht tocht in Schoonebeek vorige week zijn we hier geweest, pauze plek.Kamers: 4/5
Goed verblijf gehad, vriendelijke vrijwilligers en lekker ontbijt. Tijdens mijn verblijf was ik de enige in het gebouw, wat toch wel een gek idee was. Desondanks prima geslapen, kamer was netjes.
Zeer gastvrij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid