facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veenhartkerk

Veenhartkerk

Info

Veenhartkerk, Grutto 2a, Mijdrecht

Geschiedenis

De Veenhartkerk is een nieuwe gemeente die zich vooral, maar niet uitsluitend, richt op jonge mensen van midden twintig tot eind dertig.
Wij willen niet alleen een kerk zijn voor onszelf, maar ook voor onze vrienden die nog niet in Jezus geloven.
We komen veel leeftijdsgenoten tegen die geïnteresseerd zijn in religie of die het geloof dat ze vroeger hebben meegekregen een plek in hun leven en dat van hun kinderen willen geven. Voor hen zijn de traditionele kerken vaak niet aantrekkelijk. De Veenhartkerk biedt hen een goed alternatief.

Adres:
Stad: Mijdrecht



op zoek naar gerelateerd: PKN Mijdrecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Weg - Pinksterkerk voor jong en oud De Weg - Pinksterkerk voor jong en oud 1 km De sfeer is er heel bijzonder, je voelt je meteen thuis,er wordt koffie zowel voor al...
Recensies
Een plaats om je geloof te beleven en te belijden. Lieve mensen en warme harten die naast je willen staan. Goed bereikbaar en ruim voldoende gratis parkeerplaatsen. Tijdens de dienst is er voor de meeste kinderen een eigen programma en voor de jongsten is er crèche. Een jonge predikant die enthousiast verhalen uit de bijbel deelt, ze uitlegt en toepast in het dagelijks leven.
Mooie gemeente vriendelijke mensen en je voelt je er echt welkom
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid