facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veenerick Boek en Kantoor

Veenerick Boek en Kantoor

Info

Al ruim 30 jaar de plek voor boeken, kantoorartikelen, tijdschriften, wenskaarten en cadeauartikelen in Roelofarendsveen!

Geschiedenis

Ook online bestelt u bij ons uw boeken in de webshop op www.veenerick.nl. Laat uw bestelling GRATIS thuisbezorgen of haal het af in de winkel. Ook onder de € 15,- betaalt u geen verzendkosten.

Ruim 89.000 boeken vóór 23.00u besteld, morgen in huis! Wat een gemak! Ook voor uw e-books kunt u bij ons terecht.

In Nederland kennen we de Wet op de vaste boekenprijs, dit houdt in dat élk Nederlandstalig boek dezelfde prijs heeft. In Limburg, Friesland en dus ook in Roelofarendsveen betaalt u exact hetzelfde!

Voor de zakelijke gebruiker hebben we een ruim assortiment kantoorbenodigdheden, van gummetje tot bureaustoel. Iets niet voorradig? Geen probleem, we hebben het snel in huis!

Tevens zijn wij servicepunt van PostNL, dus ook voor uw postzaken kunt u bij ons terecht.

Veenerick is een Blz.- winkel, maar wat houdt dat precies in?

Blz. is een samenwerking tussen 85 zelfstandige boek- en kantoorvakhandels. Elke Blz. boek- en kantoorvakhandel heeft zijn eigen karakter en eigen gezicht. Allemaal hebben ze hun eigen assortiment en allemaal hun eigen naam. Binnen het boekenvak is Blz., samen met Libris, één van de meest toonaangevende boekhandelsgroepen met het grootste marktaandeel van 17% in de boekenmarkt.

Adres: Noordplein 15, 2371 DA Roelofarendsveen
Telefoonnummer: 071-3316033
Stad: Roelofarendsveen
Route: Noordplein 15
Postcode: 2371 DA


Openingstijden

Maandag: 10:30 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00
Zondag: 12:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Books2Flow Books2Flow 395 meter Specialist in 'out of print' books esoterie, psychologie & creativiteit Op internet ...
La Nikki La Nikki 437 meter Handmade scrunchies
Uit Kaag & Braassem Uit Kaag & Braassem 2 km Met Uit Kaag & Braassem geef je een stukje Kaag en Braassem cadeau! Unieke streekprod...
Recensies
Mooie en uitnodigend opgezette boekwinkel met kundig en vriendelijk personeel en een vaste klantenkring. Ook voor het online kopen is deze boekhandel een ABSOLUTE AANRADER ; er wordt meegedacht en er wordt een extra stap gedaan voor de klant!
Luilekkerland voor boekenwurmen! De winkel is vernieuwd en geheel in de stijl die bij het dorp hoort. kwekerijen en kassen. Het assortiment is enorm uitgebreid. Cadeau-ideeën genoeg. Puzzels in alle soorten en maten. Veel ansichtkaarten, tijdschriften, kantoorartikelen, kalenders, agenda's maar vooral veel boeken.
Via de app contact gehad over een boek dat niet meer regulier bestelbaar is. De boekhandel had nog een exemplaar. Binnen een uur was datzelfde boek ingepakt en wel met de post onderweg. Snelle reactie, goede service en door de snelheid was het cadeau mooi op tijd voor het sinterklaasfeest!
Koop hier graag boeken. Levering is snel en de prijzen zijn gewoon normaal. Als het er niet is wordt het bestel en wordt je snel even gebeld met de mededeling dat je bestelling binnen is. Dat is service.
Ze hebben genoeg voor een dorpje en wat er niet is, is zo besteld en ook zo binnen. Je kunt het ook bij Libris bestellen en daar afhalen. Oprecht vriendelijk personeel.
Nette gemakswinkel annex boekhandel met mooi assortiment en vriendelijk, behulpzaam personeel.
Een middelgrote boekhandel met een goede selectie kinderboeken, wat hobbymaterialen en vriendelijk personeel.
Zelfs een vraag appen kan eenvoudig. Fijne winkel!
Heerlijk zo'n complete boekhandel in een dorp.
Fijne boekhandel en goede service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid