facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veendam

Veendam
Adres: Raadhuisplein 5, 9641 AW Veendam, Nederland
Telefoonnummer: 0598 652 222
Staat: Groningen
District: Veendam
Stad: Veendam
Route: Raadhuisplein
Huisnummer: 5
Postcode: 9641 AW


Recensies
De moeite waard om je eens te verdiepen in onze veen historie. Mooi veenkoloniaal museum om die verdieping mee te beginnen. Bezoek ook de Bogdike brouwerij, ontdek de omgeving en overnacht in Brouwhotel Parkzicht.
Mooi traditioneel raadhuis met een moderne gemeente administratie gebouw er direct naast, verbonden met glas. Gelegen in het hart van de gemeente Veendam en de omliggende dorpen. Het oude raadhuis doet dienst als trouwlocatie. Het ligt midden in het centrum van de stad.
LET OP Linke Berry!nnIn het vorige college van B&W is hij vertrokken omdat hij kennelijk zijn handjes niet thuis kon houden. Burgers krijgen meteen een strafblad maar hij werd meteen weggepromoveerd. Daar moet je vertrouwen in hebben.nnWees Gewasrschuwd!
Leuk dorp in de Veenkoloniën.Alle voorzieningen aanwezig zoals o.a een tropisch zwemparadijs. Een enorm groot park,het Borgerswold en nog veel meer.
Eerste contact is goed daarna is alles wat de gemeente doet zwaar teleurstellend. Ze kennen daar 2 mogelijkheden niet reageren of gewoon niks doen.nnAls jullie gemeente veendam en wmo beter worden verander ik de review.nnEen koelkast voor 5 sterren en ik ben blij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid