facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veen Optiek Van

Veen Optiek Van

Info

Optiek van Veen ontzorgt u op gebied van HOREN en ZIEN, wij zorgen dat u de maximale zorg krijgt en de beste specialisten.

Geschiedenis

Optiek van Veen beschikt over een bijzondere collectie monturen voor brillen, leesbrillen en zonnebrillen. Een ruime keuze aan modellen met gerenommeerde merken als Silhouette, Lindberg, Gucci, Ray Ban, Paul Smith, Gant, Diesel, DKNY, Calvin Klein, Esprit, Mexx.
Monturen met een verrassende vormgeving, duurzame materialen en bijzondere details.



"Optiek van Veen beschikt over een bijzondere collectie monturen voor brillen, leesbrillen en zonnebrillen. Een ruime keuze aan modellen met gerenommeerde merken als Silhouette, Lindberg, Gucci, Ray Ban, Paul Smith, Gant, Diesel, DKNY, Calvin Klein, Esprit, Mexx.Monturen met een verrassende vormgeving, duurzame materialen en bijzondere details."
Adres: Dorpsstraat 25, 8071 BW Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341252664
Stad: Nunspeet
Route: Dorpsstraat 25
Postcode: 8071 BW


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Oogwereld van Veen, Opticien Nunspeet, Kale Opticien Nunspeet, Optiek Kale, Opticien Harderwijk, Openingstijden Optiek van Veen Nunspeet, Audicien Van Veen Nunspeet, Oogwereld Nunspeet
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Kale Nunspeet Optiek Kale Nunspeet 197 meter Een zeer goede zaak waar advies op maat word gegeven. Ik kwam binnen en er hing een g...
Recensies
Hele fijne en goede opticien. Door mijn nah is oogmeten en bril uitzoeken lastig maar ze namen alle tijd! Ook naderhand toen de kunststof delen van de pootjes wat teveel was voor mijn kleine oren, hoorapparaat en bril zijn er andere dunnere pootuiteinden opgezet, topservice! Nu helemaal blij met de bril!
Al jaren onze vast leverancier van brillen, ook deze keer weer een gewone bril en een zonnebril laten aanmeten. Niet de goedkoopste maar wel veel keus en goede service. Ook het uitgebreide assortiment is zeker het melden waard.
Gastvrij en klantvriendelijk. Oogmeting wordt grondig uitgevoerd, daarna wordt echt de tijd genomen voor het uitzoeken van het juiste montuur. Zelfs tot ca een kwartier na sluitingstijd!
Ben al jaren klant voor contactlenzen en steeds weer onder de indruk van de geweldige service.
De optiek ken ik nog niet. De audiociënnes doen voortreffelijk werk. Heel erg deskundig, vriendelijk en behulpzaam. Mooie afdeling audiologie. Voldoende hulpmiddelen aanwezig. Deskundige, behulpzame, goede en vriendelijke receptie. Prima ontvangst.
Fijne professionele hulp. Aardige mensen en natuurlijk mooie monturen
Altijd goed geholpen, ook met lenzen net zo lang typt ze perfect zitten.
Fantastische service met een garantie terwijl de aankoop niet via hun was gegaan
Een uitstekende opticien, met ruime keuze aan mooie brillen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid