facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Veeeerkracht - Linda de Vries

Veeeerkracht - Linda de Vries

Info

Veeeerkracht:
helpt vrouwen weer blij te zijn met zichzelf & hun leven. Snel, pijnloos op een fijne manier! Pak belemmerende emoties en overtuigingen aan!

Geschiedenis

Veeeerkracht is opgericht door mij, Linda de Vries. Liefhebber van persoonlijke ontwikkeling en genietend van ons prachtige gezin met 2 lieve kinderen. Ik ben een gedreven doorbraakspecialist en mijn passie is transformeren van vrouwen zodat ze ECHT mentaal en emotioneel sterker, gelukkiger en gezonder worden. Ik ben een van de eerste vrouwen in Nederland die gecertificeerd is als Creatrix® facilitator en Women's Transformologist®.

Mijn droom startte in 2014 en dreigde ik twee jaar later alweer aan de kant te moeten zetten

In 2016 gebeurde er iets waardoor ik wist dat dit echt mijn missie is: vrouwen die stap in hun leven laten zetten waardoor ze zeggen: ‘Linda jij hebt mijn leven veranderd’. Op dat moment was ik al een paar jaar van start met Veeeerkracht. Ik hielp en help nog steeds mensen naar meer energie, een betere gezondheid, naar het leven van jouw dromen leven & niet genoeg nemen met minder. Ik vond en vind dat geweldig!

Toen kwam er dat moment waarop ik merkte dat ik wilde groeien en het me niet lukte. Ik kon de flow van het begin niet terug krijgen. Wat was er aan de hand? Ik voelde dat er iets miste. Dat ik anderen heel goed vooruit kon helpen met hun baan of gezondheid maar wat als ze beren op de weg hadden of dat er beperkende overtuigingen of belemmerende emoties in de weg stonden. Ik had er last van dat ik mensen niet het totale pakket kon bieden. Dit zag ik terug in mijn inkomsten, weer in loondienst gaan? Mijn droom om werken en gezin te combineren en daarnaast een eigen passie te hebben, opzeggen? Ik zou Linda niet zijn als ik op dat moment naar mijzelf ging kijken. Hoe kan ik persoonlijk groeien zodat ik anderen hetzelfde kan bieden?

Life Changing!

Op dat moment kwam ik Creatrix® tegen, een revolutionaire methode ontwikkeld speciaal voor het vrouwenbrein. Ik volgde de opleiding en dit veranderde mijn leven compleet. Mensen zeiden vaak: ‘Linda, wat straal jij toch een rust uit.’ Vanbinnen voelde ik onrust, stress en liep mijn hoofd over van zorgen en gedachten. Nu voel ik de rust die ik uitstraal ook diep van binnen met een helder hoofd dat vrij is van ruis. Creatrix® gaf mij een doorbraak die snel & pijnloos voor een blijvend resultaat zorgde.

Nu mag ik elke dag doen wat ik het allerliefste doe, vrouwen als jij ook in hun kracht zetten en het allerbeste uit zichzelf zien halen! Ze veren op, tonen lef, (h)erkennen hun blokkades en gaan voor transformatie. Reken voorgoed af met de worsteling van onzekerheid, vermoeid zijn, angst, ik ben niet goed genoeg, boosheid en verdriet en weet dat er maar 1 manier is om hier voorgoed mee af te rekenen. Ben jij op zoek naar de opwaartse spiraal van zelfvertrouwen, ik kan het aan, vreugde, genieten, blijdschap & innerlijke rust? Zet de stap naar de verandering waar je al zo lang naar op zoek bent, voor goed en voor altijd!

Veer op, Veer mee, Veeeeerkracht!

Wat zou ik voor jou kunnen betekenen? Laat gerust een privé bericht achter of bel meteen! Ik kijk graag met je mee!

Fijne dag!
Grts Linda
06-10557424

Adres: Phillippusstraat 1B, 5491 DB Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 31610557424
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Phillippusstraat 1B
Postcode: 5491 DB



op zoek naar gerelateerd: Creatrix rotterdam, Creatrix ervaringen, Creatrix opleiding, Creatix methode
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wooden Blocks Wooden Blocks 214 meter Superleuk ontworpen bloemetje in potje besteld voor moederdag! Details zijn prachtig ...
Kaortjes Kaortjes 228 meter Als teamuitje gekozen voor de wandeling. We hebben echt genoten van de gastvrije ontv...
Florence Vogels-Wellens Florence Vogels-Wellens 478 meter Borduur-, ontwerp- en naaiatelier
Kemabo Kemabo 2 km Kemabo, sterk in onderhoud, revisie, nieuwbouw van machines, hydraulische instalatie'...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid