facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VedaWeb

VedaWeb

Info

Uw website altijd online zonder omkijken? VedaWeb helpt u graag. Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Geschiedenis

VedaWeb is een jong en innoverend hostingbedrijf waarbij de klant centraal staat. Door de nieuwste technieken en beste service bieden wij onze klanten de ultieme hostingervaring. Onze ervaren medewerkers staan elke dag voor u klaar om u te voorzien van een passend advies en goede ondersteuning. VedaWeb is onderdeel van VedaCom, een bedrijf dat zich richt op systeembeheer. Hierdoor hebben we veel technische kennis binnen handbereik.

VedaWeb
Oostrikkerstraat 34A
5595 AE Leende

Telefoon: 040-305 0007
Sales: [email protected]
Support: [email protected]



"HOSTING EN SERVICE DOOR GEKWALIFICEERDE PROFESSIONALSVedaWeb staat voor snelle en betrouwbare webhosting. Kiest u voor VedaWeb, dan ontvangt u de beste service! Telefonische support bij technische vragen Geoptimaliseerde WordPress hosting en support bij vragen en/of problemen Hosting in full speed voor uw website of webshop"
Adres: Willem de Zwijgerstraat 36a, 6021 HM Budel
Telefoonnummer: 040-305 0007
Stad: Budel
Route: Willem de Zwijgerstraat 36a
Postcode: 6021 HM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: VedaWeb klant
Recensies
Ik ken Tim en de Collega's van VedaWeb al lang. Ze doen erg hun best om te zorgen dat je net dat extra beetje klantenservice krijgt die je nodig hebt als je het zelf niet helemaal begrijpt.
Degelijke webhosting en goede klantenservice. Vooral de snelle responstijd en vriendelijke medewerkers maken deze hostingsservice leuk om mee te werken.
Al enkele jaren gebruik ik de webhosting van Vedaweb voor verschillende websites en webshops. Contact bij vragen verloopt vlot en professioneel. Hier denken ze nog echt met je mee. Kortom ben ik zeer tevreden.
Zeer tevreden met de hosting van mijn website, deze is nu al een paar jaar stabiel en snel zonder dat ik er de hele tijd naar meot kijken.
Aangezien ik niet tevreden was over de diensten van mijn vorige provider ben ik een tijdje terug overgestapt naar Vedaweb, gelijk bij het verhuizen van m'n domeinen viel het al op hoe snel en makkelijk dit ging, wanneer ik problemen heb kan ik altijd rekenen op professionele hulp zonder daar al te lang voor moeten wachten. Mocht ik in de toekomst nog diensten nodig hebben zoals een VPS weet ik al waar ik deze ga laten hosten ;
Het opzeggen gaat tamelijk onduidelijk waardoor je zonder dat je het weet een factuur krijgt hosting opgezegd, maar domein schijnbaar niet die uiteindelijk doorgezet wordt naar een incassobureau omdat het emailadres, die je notabene bij hen hebt opgezegd, niet meer bestaat. Jammer! Er waren zoveel andere manieren om contact te krijgen met me zonder het te laten oplopen. Communicatie..
Medewerkers zijn vriendelijk en zeer behulpzaam, het probleem met mijn website lag niet bij hen maar werd direct verholpen. Heel blij mee!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid